defneveannesii_ defneemom Askımm az kaldı valla ya biraz sezaryen korkum var ama olsun kızım gelcek🥲 oiy bu defne kuslar hep aynı herhalde💘 sen napiyosun hiç göremiyorum senii defne tatlısı nasıl büyüdü mü🥹🫶🏻
defneemom defneveannesii_ inşallah benim ki kadar kolay geçer hiçç telaş yapma🙏 Defne kuşum büyüdü teyzesi haftaya çarşamba tam 5 aylık olucak 2 tane diş patlattık erkenden🥹
defneveannesii_ defneemom İnşallah canım benim dua et🙏🏻🫶🏻 Ah allahımmmm ben şimdi bu güzelliği nasıl mıncırmam ısırmam kiii🥹💘 Allah nazarlardan saklasın seni güzeller güzeli adaşımız💕 Kocaman kız olmuş annesii, minik pirinç dişlerini yesinler🥹👼🏼
SSuleeN mhmtsmy 38+5 planlı ama erken gelmek isterse diye korkuyorum daha çantam kapalı değil :D suan 38+1 iz
defneemom defneveannesii_ oy tabii dualarımdasın🤲 Sağlıkla kızını kucağına al inşallah inan o kadar güzel bir duygu ki🥹 bazen zor, bazen yorucu ama çok çok güzel 😍 teşekkür ederiz teyzesi❤️
defneveannesii_ defneemom Aminn kuzucum inşallah güzel dileklerin için çok sağoll💘 Tahmin edebiliyorum bambaşka bir duygudur eminiim🥹🫶🏻 Benim yerime defnoşu kocaman öp o tatlı yanaklardan😍🧿