yslnrsh Merhaba kızlar normal doğumdan sonra koluna implant taktıran var mı? Doğumdan kaç gün sonra taktırdınız nasıl bi operasyondu
minnosbirkiz yslnrsh hiç tavsiye etmem, arkadaşımın hormon dengesini bozdu, kocaman bi kisti oluştu, sırf o kist yüzünden parça alınıp incelenmeye gitti, kanamaları düzensizleşti regli hiç durmuyordu, çok zor zamanlar geçirdi 🥴
Belginylmz yslnrsh en iyisi doğum kontoril hap yada aylık iğne bn Hap kullndim okadr rahattım çocuk düşüngum ucin bırakmıştım hamileyim digrunca tekrar hap
yslnrsh minnosbirkiz bende korunma yöntemi olarak onu seçmiştim şimdi aklım karıştı 3 yıl koruması vardı rahat ederim diyordum 😭😭
yslnrsh Yazmelegi_ yaaa spiralle hamile kalan da var baska da korunma yöntemi içime sinmedi ne yapacağım
Yazmelegi_ yslnrsh ah ah bende düşünüyorum ne yapcam diye hap prezervatif düşünüyorum ama onda da hamile kalan var
Belginylmz Yazmelegi_ yoğ ben 1 saat erken 1 saat geç içiyordum akşam üzeri 7 gibi içiyordum hep 21 günlük zaten hao bitene kadr iciyirsun sonra 7 gün ara weriyorsun o ara zaten adet oluyorsun 7 gün bitince tekrar haoa başlıyorsun
Ilkannelik41 @Belginylmz bi yan etkisini gördünüzmu hapını kıl tüy konusunda yada kilo konusunda adet düzensizliği vs
Belginylmz Ilkannelik41 hiçbir yan etkisini görmedim ben bıraktıktan sonrada adetim gününde olmuştum bozulmamısti
Yazmelegi_ Sehermahsum7321 ah ah napcaz biz bacım valla surda 40 çıkmasına az kaldi inan rüyama giriyor artık