Tugbamf sumeyyeee_ sumeyyeee_ ayakta durmak ne kelime 6 gündür annemle yazliktayiz erişte kes hamur yogur yağlı ekmek yap çocuk bak yemek mutfak derken hep ayaktayım . Laf yemiyim diye beygir gibi koşuyorum 😂😂😂
Churcill sumeyyeee_ ama o zaman da uyumak isteriz bence 😂 hormonlar farklı çalışıcak çünkü bu sefer de
Z_e_y_a_gul sumeyyeee_ sormayın bu sıcaklarda son günlerde bir de yataktan dönmek de zor uyku da gelmiyor bir an önce doğurmak istiyorum artık bebişimin de gelmeye niyeti yok 🥹
Elotyy sumeyyeee_ 35 haftalık canım çıkıyor uykusuzluktan, kılıma, oldu halde sıcak basıyor anlamadım ben nasıl, bi hava, nefes almaiyorım bide ağrı oluyor sağ dön, ağrı sola, dön, sgri
selmaunes sumeyyeee_ benim de aynı maalesef bütün gece sıcaktan oturuyorum sabahta uykusuzluktan kahvaltıyı zor yapıyorum zaten sabahları daha sıcak bütün gün yatıyorum ama 37 haftalik gebeyim yürüyüş egzersiz yapmam lazım ama bu sıcakta asla bisey yapamıyorum evi bile zor topluyorum nasıl dogurucam hiç bilmiyorum.
Sukran2022 sumeyyeee_ biliyor musun bende oldum olası içemezdim meyvelisini dahi içemezdim ama çok şaşırtıcı ki şuan sadesine bayılıyorum hamilelik çok tuhaf bişiy meyvelisi iyi değil ama katkı aromaları çok var içebiliyorsan sadesinden iç sağlıklı bebek için ☺️
sumeyyeee_ Sukran2022 benim ilk zamanlarda aşırı gaz problemim oldu. Hep meyveli soda içebildim diğeri de midemi bulandırır gibi oluyor. Ama şimdi nispeten daha gaz sıkıntısı yaşamıyorum Allahtan🥲