Cobanipek Kızlar bu instagram sayfasından alışveriş yapan var mı fiyat çok uygun ama emin olamadım ? Burdan alışveriş yapan memnun olan olmayan var mı ? Ve iade yapıyorlar mı ?
Hatice74 Cobanipek ben geçen ay aldım sorunsuz bir sekilde bir günde geldi ve çok memnun kaldım kaliteli ürünleri var tavsiye ederim 😊
minigin_annesi Cobanipek pardon bir rica etsem link ata bilirmisiniz?siteye googledan ulaşamıyorum bi turlu...ariza cikiyor...
Denizislet Cobanipek canım benim bir kaç tanıdığımda almıştı memnun kaldık dediler ben sipariş verdim simdi 😊
Cobanipek Tabi al canım 😊https://instagram.com/onlinecamasir.comm?utm_source=ig_profile_share&igshid=ncrrw6uy432a
Tugce33 Ürünlerin kalitesi çok güzel. Kalıpları geniş olduğu için bir beden küçük söylemenizi tavsiye ederim. Aldığınıza pişman olmazsınız.
Zmraemr Ben de aldim güzel ve kaliteli fiyatı da uygun indirim vardi ben aldigimda 135 e sabahlıkli pijama takımı aldim uzun kollu.normalde 150
Cobanipek Zmraemr bende 3lü takım aldım pijama gecelik sabahlık 199 TL normalde araştırdım daha pahalıydı heryerde ve gerçekten kumaşı güzel geldi terettütlüydüm ama şükür sıkıntı olmadı