symag Peri0001 bana göre doktorum gayet iyi ama bilemem size göre nasıl olur. Altinkoza ya gidiyorum Ersin sürmeliler doktorum
bbayram Peri0001 ben de burdaki annelerin öve öve bitiremediği Prof. Dr. Mete Sucu’ya gideceğim gelecek hafta.. Balcalı da görev yapıyor ama denilene göre Ortadoğuya geçecekmiş
Busenn01 En en en en iyisi ebru tarım. Tek gecerim şuan hamileysem hâlâ oğlum yaşıyorsa önce Allah sonra Ebru hoca Medline ve Acıbadem ile anlaşması var.
Merveer96 Busenn01 kesinlikle bana her yer kürtaj olman lazım bebek sağlıksız dedi kanamam vardı. Önce rabbim sonra ebru hoca sayesinde şu an 31 haftalık hamileyim
Busenn01 Asya011 pandasever Medline da hizmet vermiyor çifteminera camisinin orda kliniği var.doğumları bu hastanelerde yapıyor.ama ücret olarak biraz yüksek tabi. Başka çaremiz yoktu mecbur gidiyoruz biz riskli gebeliğim var.insan o durumda ücrete bakmıyor açıkcası.en iyi doktor diyince ebru hocayı tek geçerim.aldığı her kuruş helal olsun
Busenn01 Merveer96 maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
pandasever Busenn01 yok yok kesinlikle katılıyorum size riskli acil deyince insan hiç para aramıyor dediğiniz gibi