Haticetk 35+1 şu an uyandım ve çok az bi ıslaklık hissettim baktım normal su bildiğiniz yani su kıvamı da öyle koyu falan değil rengi sarı ya da farklı bişey değil bu nedir suyum mu gelmiş yoksa normal akıntı mı
cokkasmabeabi Haticetk biraz yuruyun oturun kalkın devamı geliyor mu? Havalar o kadar sıcak ki akıntı bile olabiliyor böyle.
Z_e_y_a_gul Haticetk benim de gün öyle oldu Beyaz yesimsi Bir akıntı mı su mu ne olduğunu anlamadığım bir şeydi geldi bir kere geldi devamı yok acile gittim baktılar hiç bir sancı açılma yada su görülmedi Bir daha olursa hemen geldiyip yolladılar sınırım akıntımis su olsa mutlaka anlar mişiz
Aybarssmom_ Suyun gelmiş olabilir bununla beraber bi rahatlama hissi enerji yüksekliği var mı? İshal, mide bulantısı, baş ağrısı veya bel ağrısı?
Twobabysmom Ay ilk oğlumda uyandığımda ayağa kalktığım anda 1 bardak kadar bi su aktı çamaşırım ıslandı doktora gittim hicbirsey yok suyun gelmemiş dediler yolladılar hala o suyun ne olduğuna anlam veremedim bi acile gidin içiniz rahatlar en azından
cokkasmabeabi Haticetk benim ayağa kalktığımda gelmişti emin değilim ama teknik olarak da gelmz gibi. Bir iki sefer ben de buna benzer bişey yaşadım suyum yeterli demek ki su değildi