Nur_50 Kızlar kitikate ürün alan oldu mu memnunmsnz? Bende ilk defa hastane çıkışı sipariş verdim sormak istedim.
Agg0207 Nur_50 çok kaliteli ben ilk kızımda almıştım oradan birşeyler şimdi ikinci hamilelikte yine Alicam tamamen pamuklu taş gibi ürünleri hiç problem yaşamadım kaç kez yıkadım ürünlerini
Ireeeeem Nur_50 ben neredeyse bütün kıyafetlerini kitikateden aldım yeğenime de oradan almıştık çok kaliteli yumuşacık ürünleri
Nur_50 Agg0207 çok teşekkür ederim bende ordan aldım 5 hastane çıkışı çorap onlar gelsin battaniye ile hırkada alcam 😃
Nur_50 Agg0207 ürünler geldi gerçekten bayıldım 😃şimdi kendinden eldivenli tulum-battaniye-hırka alacam
Birbahargunu Ay o kadar güzel ki kitikate in ürünleri tam kalite ben de Kayseri’ye gittikçe mağazasına bakıyorum buralarda yok 😄
Nur_50 Birbahargunu yaa inşallah aldığımda güzeldir kargoda gelsin beğenirsem hemen battaniye hırka tulum sipariş verecem 😃
Nur_50 Birbahargunu ürünler geldi o kadar kaliteli ki bayıldım resmen bu kadar kaliteli beklemiyordum.😃
yslnrsh Nur_50 benim yaşadığım şehirde mağazası da var gayet güzel evet güzel günlerde kullanılsın ınsallah
Nur_50 Ireeeeem yaa bende alıyorum 😃hastane çıkışı aldım battaniye tulum hırka çorap ama ilk defa aldığım İçin acaba yıpranıyor mu çabuk kumaş kalitesi nasıl diye sormak istedim.