MelikeBulut Eşim sonucu sma saptanmadı çıktı şükür ben test vermedim ama çocukta sma olma olasılığı olur mu bende varsa yani
likesah MelikeBulut esinizde yok sizde varsa cocugunuz hasta olmaz ama tasiyici olma ihtimali olur. Ebeveynlerden ikisinde de olunca cocuk hasta oluyor ebeveynlerden birinde varsa tasiyici olma ihtimali oluyo sadece.
6427nz Eşinizde varsa sonra sizden test istenir eğer sizde yoksa sıkıntı olmazmış.Esinizde negatif çıktıysa korkmaya gerek yok canım
6427nz MelikeBulut rica ederim canm.Bizde yaptirmistik eşimde çıkmıştı şüpheli olarak bende verdim test bende negatif olunca sorun yok demişti doktor şimdi 39haftalik hamileyim rabbim sağlıkla kucağımda almayı nasip etsin insallah
6427nz minik-anne2323 kan testi sonucu pozitif mi şüpheli mi ne öyle birsey denilmisti beni aradı aile hekimimiz bendende kan istendi verdim bir ay sonra açıklandı sonuç negatif bu yüzden korkmaya gerek yok tedaviyede gerek yok denilmisti
MelikeBulut Ustunneliff Şubat ayinda yaptırdık biz çok uzun zaman alıyor açıklanması ki o zaman hamile bile değildim