mrshavva Merhaba hanımlar dünden beri ara ara gelen bir mide bulantısı beni yeniden ele geçirmeye başlıyor galiba 🥴 sizlerde durumlar nasıl
Ezgi14 mrshavva 34+2 yim dun benm de bulantim oldu. Ya burda dogum belirtisi bulanti ishal falan diyolar acaba bizim bulanti dogum yaklastigi icin mi
Sevilmesebebi mrshavva bende 34 haftalığız 2 gündür bulanıyor midem neden bende anlayamadım yarın kontrolüm var soracağım bi Dr A
Ygmrkya Benimde kaç gündür var çok korkuyorum ilk aylardaki gibi olayım 4 ay çok cektim .. InsaAllah hafif bi mide usutmesidir
Ygmrkya Ezgi14 benim çok kasılmam oluyo hafif sancı sendede oluyo mu bide afedersin akintim böyle koyu kıvamlı
Ezgi14 Ygmrkya kasilmalar benm de basladi. Ama beni en cok bitiren bacak agrisi bacagim agriyor 😔 akintim yok canm. Sen kontrolunde dr a soyle belki enfeksiyon falan vardir baktir bi
mrshavva Benim tansiyonum da çok düşüyor oda yapıyor olabilir mi acaba 🙄 tansiyon ilacı vermişti doktorum yükselmesin diye verdiği ilaçta çok düşürüyor her halde 9’a 3’tü ölçtüğümde
Cerenora Kızlar korkutmak istemem ama geri gelen mide bulantısı preeklampsi belirtilerinden biridir. Ben bu yüzden erken doğum yaptım. Doktorunuza mutlaka bildirin.
Papatyambenim 2 gündür bulantım bitmek bilmedi. Bugün biraz daha iyiyim. 35. haftadayız hafif bi mide üşütmesi diye düşünüyorum açıkçası. Ihlamur içtim bol bol iyi geldi sanırım. Tavsiye ederim🥰