Baby18 Merhaba ilk defa yazıyorum buraya tecrübeli hanımlardan fikir almak istedim anne göğsüne en uygun biberon ne kullandınız meme reddi yapmayacak biberon arıyorum ama avent ile Chicco arasında kaldım
EbrKzlky Baby18 Kesinlikle lansinoh.. oğlumun kasları zayıf olduğu için tek kabullendiği içmesi en kolay memeye en uygun olan oydu zaten hastane Önermişti direk hastane vermişti..
angel4545 Baby18 avent iyi ama çok çabuk gitti ucu bizde çok yumuşak 3 aylıkken gitti emzik kısmı lansinoh daha iyi kalındı onun uçuda güzel akış açısından daha uzun süreli dayandi
PervinY Baby18 Lansinoh kullandık biz çok memnun kaldık hiç meme reddi de yaşamadık ilk günler çoğunlukla biberon ile beslenmesine rağmen
Baharoloji Baby18 ilk zamanlar hepsi yapabilir 3 aydan sonra tercih edin ilk zamanlar için eds ya da kaşık yöntemi deneyebilirsiniz ben avent kullandım küçük cam şişe 0 uçlu bir sorun olmadı
Baby18 Lansinoh seçeneklerimde yoktu birde o eklendi şimdi ama sanırım avent alicam birde ucunu nasıl seçiyoruz yavaş akış fln diyorlar ama tam bilmiyorum