Alparslanveannesi27 Bu haftada bebeğin döndüğünü hisseden var mı resmen dokunduğumda sanki başını tutuyorum 😍 Bunun yanı sıra hareketleri de azaldı,çok değil normal mi !
Pinklove Alparslanveannesi27 Bende de 31 haftada dönmüştü. Sol tarafa yattığımda onun döndüğünü gördüm resmen, kafası karnımdan dışarı çıktı, 2 dakika sürdü dönmesi resmen canlı şahit oldum, ve bi anda başı aşağı kaydı
EbrKzlky Alparslanveannesi27 bende 31+4.. bi aşağıda bi yukarıda sıpam 🙈 hissediyorum hep🙈 kemiklerini hissediyorum gibi oluyor artık ayağını falan🙈 hareketleri hala aynı 😂
Bskaysy Alparslanveannesi27 canım aynı haftada bende doktora gittim hareketleri azaldı ve belim çok ağrıyordu o yüzden. Doktor 8 saat hareket etmediği sürece sıkıntı yok dedi
Ilosunuz1 Alparslanveannesi27 31+3 benim bebeğimde dönmüş erken doğum riskim var nisanim geldi suyumda azar azar geliyo😥 sancılarına başladı 2cmde açıklığım var.. 🤦🏻♀️ sağlıkla kavusalim yavrularımıza 💙
Alparslanveannesi27 Pinklove bende misafirlikteydim birden midem bulandı karnım acıdı vajinada aşırı bi ağrı oldu bi an doğurcam sanmıştım benimde 31 de döndü