kalbiminpariltisi Kızlar 1.5 aylık emzik almayan ve memede uyumayan bebeğimi nasıl uyutacağım, gündüz hiç uyumuyor uyku rutini oluşturmak mı gerekir fikirlerinize çok açığım ilk annelik tecrübem ne yapmalıyım
Betulfurkan19 kalbiminpariltisi benim oğlum da ilk başlarda almayacak gibi oldu emziği. Kayınvalidem bı damladan daha az pekmeze batırdı emziğin ucunu verdi ve hemen cuk diye aldı 😂 doktora sorduk tabi ki bı zarari olur mu diye abartmadiginiz sürece bir sey olmaz dedi. 1 aylık falandı o zamanlar. Doktor damla damla su da verin çocuğun içi yanmasın dedi hatta 😂 verdik gercekten de ama tekrar söylüyorum abartmadan damla damla ikiside. Kimse linclemesin kızlar doktor onayinda yaptık bunu ve bebeğimin uykuya geçişi çok kolaylaştı gerçektende. 4-5 aylık olunca bıraktık pekmezi kendi kendine normal tuttu bu arada
funnymummy kalbiminpariltisi gündüzleri temiz havaya çıkarın onda güzel uyuyorlar ben daraldığımda bahçeye çıkarıyorum hemen gidiyor😂😂
Nurr_22_22 kalbiminpariltisi rutin için daha kucuk en az 3 4 ay bekle daha senin kokuna ihtiyaci var kızım da emzik kullanmadı ama benim memeler dize degecek az kaldı hep mememde o da zor
Twobabysmom kalbiminpariltisi Herkes evinin işi kalır kucağına alma dedi ama aylarca kucağımda yattı oğlum emzirme vermedim açıkçası meme de yattı uyandığı zaman uslu duruyorsa uyurken bırakın koynunuzda yatsın ben öyle yaptım uyanınca anakucagina koydum bulaşık yıkadım emzirdim yemek yaptım hep kucagimdaydi benim gerçi benim dışımda herkes şikayetçiydi bu halden ama taşıyan benim sizene herkes kendi işine baksın diyordum
Baharoloji kalbiminpariltisi bol bol kitap oğluma hiç emzir vermedim memede uyumaya alışmasın diye de gözleri kapanacak gibi olursa emzirmeyi bıraktım uyku rutini oluşturun duş pijama diş forçalama kitap olabilir yatakta bazen uzun sürüyor zamanla kısalıyor