Ozlem32 SeherAyhan 7 veya 8 de olması lazım canım 6 da alttan bakmayla duydu doktorum karnimda 7 8 olması lazim
Fidankoc SeherAyhan Canım bende 7 haftalik oldum çok şükür bende sizin qibi düşünüyorum cuma günü gidicem jnsallh duyariz kalp atışını bebislerimizin🙏 siz kac haftaliksiniz🤰
B-P-R SeherAyhan 7+6 Haftamda Duydum Duyamazsak Altaan Bakalm Demişti Ben kabul etmedim Çok Şükür 1 hafta daha Bekledim ve Normal Ultrasondan duydu Sıkıntı Yapma Kendini İllaki Duyarsin
SeherAyhan B-P-R B-P-R İçimi ferah tutmaya çalışıyorum ilk gebeliğim 8 haftada düşük oldu kalp atışı duyulmadı şimdi 5+3 teyim merak ediyorum
B-P-R SeherAyhan kafana Çok Tekarsan Kendini de Olumsuz Yönden Etkilersin Allah'a Dua Et Rabbim Kimsenin kucağını Boş Bırakmasın İnşallah Duyarsın Ve Sağlıkla Alırız Kucagimiza
Damlalokum SeherAyhan 6. Haftada vajinal ultrasonla duyduk biz de karından görünmediler bile ikizlerim ama aşağıdan bakınca iki minik noktacık olarak gördük şimdi 12 haftalığız 😊
NimetDilmen SeherAyhan Geçen pazartesi qittim tam 6 haftalıktı. Bebek qorunmedi kesede. Vajinadan bakmak istedi kabul etmedim. Ayın 11 inde tani bu salı deqil diqer salı randevum var 8+1 olcam ALLAH ın izniyle. O zaman İnşaAllah qörür ve duyarım 🙏