FKRKS29 Gebe değilim , afedersiniz ama öğlenden beri ishalim akşama doğru iyice çoğaldı halsizlik mide bulantısı yapmaya başladı derman bırakmıyo insanda var mi Bi öneriniz 🤦♀️
35aysegul FKRKS29 dün aynı bende beter haldeydim kolayla suyu buzu karıştırıp içtim. Sabah da kahvaltıda patates haşladım yedim ve ikindi de muz bugün wc ye çıkmadım hiç o şekilde canım deneyebilirsin geçmiş olsun herkeste var bu illet şu sıra
Pamuk FKRKS29 Ben hamileyim dün öleceğim sandim.Acile gittim 2 serum yaptılar etki etmedi.4 5 tane limon tuzu yuttum 1 kasık kahve yedim 2 saate geçti.
FKRKS29 Pamuk Yaa geçmiş olsun❤️şimdi bende bi tatlı kaşığı turk kahvesi yedim bakalım insAllah iyi gelir bide yesil elma iyi gelir yaziyodu internette yedim şimdide bakalım 🤦♀️
Pamuk FKRKS29 Böyle acayip sancılar giriyordu.Mahfoldum hiç gecmicek sandim yürüyemiyordum.Limon tuzu varsa asıl o çok etkili.
FKRKS29 Pamuk aynı şuan benimde öyle yattım uzanıyorum ama nasıl agriyo karnım içimi bayiyo agrisi dediğiniz gibi hiç geçmicek sanki, evet limon tuzu var deneyim olmazsa iyi gelsin gecsinde yeter ki Allah kimseye bu kadarını yaşatmasin ya çok zor 🤦♀️