Elifcee25 Derinnmom Tansiyon aleti varsa tansiyonuna bak yükselince baş ağrisi yapiyo yüksekse limonlu su. Değilse parol içiyorum ben dayanamayacagm kadarsa dayanabilirsemde enseme hafif buzla masaj yapip basima masaj yapa yapa uyumaya calisiyorum 😂
Aleykck Aşırı kötüleşirse bir tane parol atıyorum Acı Türk kahvesi içebilirsin Nane yağı sürebilirsin başına Karanlık ortam oluşturup uyuyamaya çalışabilirsin
Derinnmom Elifcee25 tansiyon aleti yok ya bugün hep uyudum uyandıktan sonra başıma ağrı girdi hâla geçmedi parol konusunda ikilemde kaldım, hastaneye de gitmek istemiyorum doktor dedi acile gelme enfeksiyon çok var kaparsın
Elifcee25 Derinnmom Paroldan korkmana gerek yok her ağrında değil ama dayanamiycağn ağrılarda iç kendine zulmetme yani dokdorada gitsen paroldan baska agri kesici vermiycek
tgcsb Benim de baş ağrılarım oluyor doktora dün sordum. Çok ağrırsa sert bir kahve içebilirsin dedi. Dayanamazsan bir parol içebilirsin dedi. Bana hafif soğuk suyla duşa almak da iyi gelmişti. Geçmiş olsunnn💐