kullaniciadi1 Herkese meraba bebek arabasinda hangisi daha mantikli sizce cok kararsiz kaldim. Balios bebek icin daha konforlu fakat daha agir bir modeli cybexin, eezy twist ise hafif ama kucuk gorunuyor alan kullan var mii
Neslibt72 kullaniciadi1 cybexten ne alınırsa alınsın pişman olunmazmış gibi geliyor 🤔ben balios aldım evet diğer modellere göre daha ağır ve daha yer kaplayacak. Ama konforlu olmasını istedim. Riskleri göze alarak tercih ettim. Asansörlü yerde yaşıyoruz bakınca asansörsüz yerlerde vs çok bulunmuyoruz genelde de eşimle hareket ediyoruz biraz da bunlara güvendim. Bu tarz ayrıntıları düşünmek lazım
Hil7889 Eezy twist 2 aldım ben ikisini de inceledim henüz kullanmadım beybim doğmadı ama balios cok daha rahat görünüyo ama eezy de benim hayatımı da kolaylaştıracaktı biraz da 😅 boyutları beni cezbetti açıkçası. Puseti çıkarınca cok minik kalıyo asansörümüz yok tek elle cok rahat tasırım dedim. Arabada asla yer kaplamıyo biz her yere kavimler göçü gibi gittiğimizden bu da önemli 😀 Rahatlık olarak da bi çok arabadan iyi oldugu kesin 😊 ikisi de pişman olmayacağınız arabalar bence
nrumeysa Neslibt72 merhaba bebeğiniz doğdu mu bebek arabasını kullanmaya başladınız mı bende balios sipariş ettim de memnun musunuz merak ediyorum nasıl diye 🐣🥹
kullaniciadi1 Asansörlü yerde ve aracım da var , fakat istanbul şartlarında bi sahile git gelde merdivenler kaldırımlar falan beni çok zorlar mı kararsız kaldı , eezy 4 yaşa kadar dediler ama oturma alanı çok dar geldi kararsızım🤷🏼♀️
Neslibt72 kullaniciadi1 kaldırımlarda hepsinde sorun yaşamazsınız ama merdivende tabiki eezy gibiler daha mantıklı 🤔keşke bebeği 3,4 yaşına gelmiş cybex kullanan birileri denk gelse sorabilsek çok iyi olurdu 😂
Neslibt72 nrumeysa merhabalar evet bebeğim doğdu doğunca uygulamaya girmelerimde azaldı haliyle .kırk günü geçti doğalı ve haftada en az 3 gün dışarıdayız diyebilirim ve iyiki balios almışız diyoruz aşırı konforlu rahat sürüşü çok iyi. İskeletin bagajda fazla yer kaplaması haricinde çok memnunuz ama alırken zaten bu durumu göze almıştık belki seyahatlerde bavul yüzünden bir tık zorlar bu durum. Bebiş evde uyumadığı kadar arabayla pusetinde uyuyor 😂
nrumeysa Neslibt72 Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin öncelikle, ay çok sevindim çünkü arabayı ben de çok beğendim yani kaymak gibi akıyo tabi daha dışarda kullanmadık ama diğer arabalara göre çok rahat geldi evet bi tık büyük gibi bir de biraz ağır ama diyorum bende sonuçta otobüse binmiyoruz veya asansör sıkıntımız yok tek arabaya indir kaldır olurken zorluk yaşatır gibi biraz bizde göze aldık gibi açıkcası
Seymaatmaca Neslibt72 merhaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüsün bebek arabası hakkında bi soru soracaktım rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Bende Cybex almayı düşünüyorum fakat portbebe gerekli mi yoksa sadece ekstra puseti yeterli oluyor mu 🌸
Neslibt72 nrumeysa sizinkide sağlıkla gelsin de arabayı kullandığınız güzel günler yaşayın ☺️🐣 evet dediğiniz gibi asansör kullanınca ve arabayla hareket edince bebek arabasının ağırlığı sıkıntı olmuyo ki. Ben tek başıma arabaya kaldırıp indiriyorum şu an öyle aşırı olmayscak bir şey değil. Tamamen tercih meselesi ve hayat tarzına uyumluysa bebek arabası en rahatı o oluyo yaa
Neslibt72 Seymaatmaca merhabalar teşekkür ederiz sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi ☺️ Bize puset yeterli geldi bebeğim aşırı sevdi hele işk zamanlar evde bile pusette uyudu çoğu zaman 😂portbebeye ihtiyaç duymadık.