Tugcecey Vajinal ultrason tam olarak nasıl yapılıyor tarif eder misiniz. Korkulacak bişey mi can acıtıyor mu. Bazıları kanama yaptığını söylüyor.
merveTZ-16 Tugcecey sadece her söylenene inanmayın herkeste kanama yapsa zararlı olsa doktor yapar mı acı eşiğine göre değişir ağrısı kafanıza takmadan sakince giderseniz az acı hissedersiniz iğne batırmıyo yumuşak bi aletle bakıyo korkmayın 👍🏻
bukizanne Tugcecey korkulacak bir şey değil aslında ilişkiye girdiğini düşünebilirsin prezervatif ve jel kullanıyorlar o yüzden kolay oluyor zaten uç kısmını sokuyor
defnezumram Tugcecey canın yanmıyor valla doktorun biri bana cinsel ilişkiye girebiliyorsun değil mi bu ondan da ince bişey bak demişti 😂😂
Buse__ylmzz07 Tugcecey çatala ayaklarını koyuyorsun doktor jel sürüyor zaten eliyle bakıyor çok derine sokmuyor merak etme zorlamıyor yani vajinayı ben en son dün muayne ettirdim kanamam olmadı hiç
MervEliz13 Daha bugün kontrolde baktı acıyor sandım ama acımıyormuş 😁 çocuğu yaparken acımıyorda bundamı acıyacak 😁