Drysvrucr 13 haftalık hamileyim. 24 yaşındayım bu zamana kadar serum bile taktırmadım ilk acilime bir kaç sene önce gittim. Hiç ameliyat olmadım. Korkuyorum nasıl olacak nasıl doğurcam. Benim gibi olan düşünen var mı acaba birbirimizi rahatlatalım 😄
Selooooooo Drysvrucr benim de canım çok tatlıdır ama başa gelinince çekiliyor sezaryan oldum ilk defa hayatım da ameliyat oldum komple bayıldım uyanndığım da agrım sızım olmadı sadece doğuma gitmeden önce sonta takılırken çok canm yandı biraz ugrastrdim hemşireleri 🙈🙈 23 yaşında oldum sezaryan şuan 25 yasindaym😆
Dlydmrcn Drysvrucr bende 24 yaşındayım 6 haftalık hamileyim ve bende senin gibi bu yaşıma kadar serum bile taktırmadım 😂
Gulbahar47 Drysvrucr aynıyız ya bende 22 haftalık hamileyim 21 yaşındayım bir kere bile serum takmadım ameliyat olmadım ama ben korkmuyorum o an insan bunları düşünmüyor zaten
Drysvrucr Selooooooo inşallah benim de çok kolay geçer canım tatlı değil aslında ama hiç hastane tecrübem olmayınca korkuyorum 😄
busrayldr1 Bende 25 yaşındayım kan aldırırken bile ortalığı ayağa kaldırıyorum. Bebeğimi cok istiyorum ama doğum korkusu cok var. Bide doğumdan sonrası korkusu
busrayldr1 Drysvrucr öyle tabi çocuk için değil aileler ve eşim yeter ona 😂 ama pansuman dikişler ilk kalkmak tuvalete gitmek korkutuyor 😂😂
Fnsengul Bende 24 yaşındayım ve 2 hafta önce normal doğum yaptım çok yorucu ve ağrılı bir süreç ama doğum o kadar güzel ki hiç korkma anlık çekiyorsun acını ama her şeye bedel 😊
Ask-bebegim Drysvrucr bendede doğum korkusu var 25 haftalık hamileyim. Dikişten korktuğum kadar hiç birseyden korkmuyorum. Normal doğumda dikiş atılırken hissediliyor mu sonrasında çok acı oluyor mu acaba bu düşünceler mahvediyor beni🤦 doğum korkusu bir yandan dikisi bı yandan bebeğime kavuşmayi hemen istiyorum nasıl olacak acaba😄
Drysvrucr Ask-bebegim doğum herkeste farklı seyir ediyor. Biz bu merak ettiklerimizi birebir yaşayıp göreceğiz sanırım 😄
Melike_02 Drysvrucr ya ben şeyden korkuyorum böyle bianda bayılıyorsun hiçbir şeyden haberin olmuyo kesilip biçiliyorsun sonra uyanıyorsun ya ondan korkuyorum açıkçası burun ameliyatında öyle olmuştum dünyadan kopuyorsun. Nasıl bir şeyse o narkoz bana korkutucu geliyor 😂😂
Drysvrucr Melike_02 benim de burun ameliyatı olmam gerekiyor sol tarafım tamamen tıkalı. Korkumdan gidemedim doktora ameliyat der diye 😄 tam böyle biraz kendime cesaret vermiştim ki hamile olduğumu öğrendim hahahaha 😄
Melike_02 Drysvrucr bakın çok ciddi bir şekilde söylüyorum sıfır acııııııı. Yemin ederim ki bende çok korkuyordum ama inanın ki hiç ağrı sızı çekmedim. Hiç bişey hissetmedim.
Ezgiyildiz944 Drysvrucr bebek istiyorsak sonumuzu da düşünecektik diyerek kendimi avutuyorum korkmuyorum Rabbime.siginiyorum.kolayca.bir.nefeste doğurayim.diye