Mnlya Kızlar 1 hafta oncesıne kadar sabah uyandıgımda bebek hareket edıyodu azda olsa kahvaltıdan sonrada uzanıyodum kıpır kıpırdı 3 gunden berı sabah ve kahvaltıdan sonra uzanıyorum karnımda pıt put seyler atıyo baskada bısı yok hareketıde azaldı normalmi acaba cıkolata yesem bıle etmıyo hareket ama sonradan bı ıkı kere tekme atıp bırakıyo sert olmuyo tabı suanda karnımda pıt pıt atıyo acaba bebekmı yoksa damarmı anlamadım
Zeliha66 Mnlya 3 hafta önce doktora gittiğimde doktorum eğer hareketlerinde bi azalma hissedersen hemen hastaneye gel demişti. İstersen bi git kalp atışinı falan dinle içinde rahatlar.
Glcdmrdmr Mnlya Günü gününü tutmuyor bende 29 .haftaya girdim mesela dün ve bugün çok az hareket etti oğlum yusuf suresi açtım sesli bir şekilde karnıma yakın koydum biraz kıpırdadı azıcık hareket etmese resmen ağlayacak gibi oluyorum bir an önce dogursakta stresten kurtulsak
Figennn Mnlya endise ediyorum canim bende, burda okuyorum masallah sert vuruyolar kipir kipir bebisleri. 28 den sonra duzene giriyomus die biliyorum, insallah duzene girir bizimkilerde♥️