Halin Kızlar bebek istiyoruz sürekli deniyoruz ama ne kadar ilişkiye girmek gerekiyor, sadece yumurtlama günlerinde 1 kere yeterli mi yok sa günde 2 kere mi, yoksa her gün mü?
Tazehamis44 Halin adet bitiminden sonra ilk günü sayarak 10 14.gün senin yumurtama zamanındır canım gün aşırı yani bir gün olsun birgün olmasın sperm kalitesi düşüyor çünkü ve en önemlisi aslaaa stres yapmamak 🫶🏻
Busy Halin gün aşırı girmek sperm kalitesi açısından daha iyi . Yumurtlama günü ve bir gün ara verip ilişkide bulunursanız daha iyi olur. Zaten sperm kaliteliyse 5 güne kadar yaşıyor içerde
Ecemnm Halin sana şunu soyliyim ben 3 senedir hamile kalamiyordum gün aşırı denedik olmadı tabi sizde olmayacak anlamına gelmez ama yumurtlama döneminin 6 gününü üst üste değerlendirdik full 3 sene ilk defa böyle birşey yaptık ve şuan 9 haftalık hamileyim
dolunayes Halin her gun yada gunde iki sart degil Yumurtlama donemi 3 gun üst uste catlama en onemlisi
Smyrmz 2 gün önce doktor ile konuştuk bir dolu bir boş dedi ya da bir dolu iki boş ama üç olmasın dedi sizde öyle deneyin 🤗
Dynbfofrt Halin yumurta 24saat sperm 72saat yaşıyor. Yani iki güne bir ilişkiye girseniz bile yetiyor illaki olacaksa yumurtanın canlı olduğu zaman canlı sperm her türlü oluyor
e_blue_sky_a Halin bana hamile kalmadan önce gittiğim doktorlar hep 2gun ara vererek dedi. Ta ki adet olana kadar 2gun ara vererek denemekten vazgeçmediğim ay hamile kalabildim.
Delidolu Halin biz bir günde bir ilişki yaşıyorduk kendimiz o düzeni verdik ve beklenmedik bi sekilde o ay hamile olduğumu öğrendim bence bı düzen tutturun