Elaclkk Özel hastenede sağlık sigortam ile ücretsiz doğum yapiliyor muyum bilgisi olan varsa paylaşabilir mi 🌸
gamzecgr Elaclkk paketine göre değişiyor sigortayı yaptırdığınız firmayı aramanız lazım ya da anlaşmalı hastaneyle görüşmeniz gerekiyor 🌸
Esila300920 Elaclkk allianzda hanile kalmadan doğum teminatlı yaparsanız %100 karşılayan bir poliçe var . Ben şu an o poliçe üzerinden devam ediyorum .
Sm135 Elaclkk doğum teminatınız varsa anadolu sigorta karşılar. Tabi ne zaman yaptırdığınıza hangi şirket olduğuna göre değişiyor bu durum
Baharoloji Elaclkk paketinizin kapsamına bakın bazen kadın doğumu bile karşılamıyor ya da herhangi bir polikinlikte gebeliğe bağlı diye belirtildiği zaman
elifsen Sağlık sigortanızın hangi hastanelerde geçerli olduğu zaten yazar poliçenizde. Ama bir de kapsadığı veya kapsamadığı haller var onu da mutlaka poliçenize bakarak öğrenebilirsiniz
elifsen Anadolu doğum teminatlı tamamlayıcı yaptırdım bende. Bekleme süresi bir adet görme sadece. Yani sigırtadan 2 gün sonra bile adet olup o ay hamile kalırsanız doğumu karşılıyor ve 10 muayene hakkı var