Zeynaaa0101 Coraspirinimi içmeyi unuttum bugün. Birazdan da oksapar iğnem var. Bişey olur mu çok korkuyorum
umudumsun35 Zeynaaa0101 hiç bir şey olmaz yarın yeniden içmeye devam edin.aman sakın iki tane içmeyin.normal devam edin.benimde bitmişti tatil araya girdi diye yazdırıp alamadım.sonra aldım yeniden devam ettim
Hnd3535 Zeynaaa0101 coraspinin yarılanma ömrü 1haftadır. Yani siz 1hafta içmeseniz vücudunuz 1hafta boyunca o ilacı tolere edebilir. Hala kanınız onu içiyor gibi.. kanınız sulanık kanınızda dolanıyor yani coraspin Mesela ameliyat olacak hastaya 1hafta önceden o ilaç kesilir. Oksapar iğnede 3 gün önceden kesilir
Zeynaaa0101 Hulyab Ya bende ileri derecede pıhtılaşma var pıhtı bile altmışlığı var o zamanlar ne iğne ne hap kullanıyorum tabi. Şimdi unuttum ya korktum cok
Tugce-12 Zeynaaa0101 ben sana şöyle söyliyim pıhtılaşma sebebiyle 3 aylık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum yani hemen içmedin diye bişey olacak değil vücut mümkün olduğunca mükemmel bir mekanizmada çalışıyor hiç kullanmazsan sorun olur ama sabah unutmakla Allahın izniyle hiç bişey olmaz
Zeynaaa0101 Evet yarın kesinlikle içerim. Yok tek içerim, inşAllah bişey olmaz rahatladım teşekkür ederim
___ozlm___ Zeynaaa0101 yok yok Allah’ın izniyle bişey olmaz iğnenizi vurun yarın aynı düzende coraspini içersiniz bendede pıhtılaşma var. 2. oğluma 38+2 haftalık hamileyim 34. Haftada kestik ecopirini şimdi sadece iğne kullanıyorum benim unuttuğum şehir dışına çıktığım zamanlarda kullanmadığım olmuştu
Tugce-12 Tugce-12 demek istediğim 3 aya kadar demek ki vücut büyütebildi bebeği hiç bir kan sulandırıcı kullanmadan
Fadimr Zeynaaa0101 kullandığınız ilaç kan sulandırıcılar vücutta özellikle bacaklarda morluk yapıyor mu acaba
Zeynaaa0101 Fadimr ben koldan vuruyorum evet olur olmayan yerler de var ama oluyor büyük bile oluyor morluk bazen
Fadimr Zeynaaa0101 Bende kab sulandırıcı hap kullanıyorum bacaklarımda morluk var ondan sordum kan sulandırıcı kullanırken olabiliyormuş diye okumştm sizinde oldu mu diye merak ettim
27r1907 Fadimr coraspin bende kullanıyorum günde 1 tane yeni hamişim 4 +3 baya uzun süre kullanıcam galiba