e_blue_sky_a Ozlm7 inşallah. Güzel gözüküyor artış bundan sonrası keseyi görmek umarım görürsünüz ve Güzel gider
likesah Ozlm7 21. Haftadayım su an. 2 ya da 3 gunde artmisti diye hatirliyorum 5. Haftanin sonuydu sanirim 9000 i gorunce doktora gidip keseyi gormustum zaten.
Gulmasal Ben ilk bakdirdimda 1900 ertesi gun 3500 falan cikmisti ikiz gebelik olabilir demisti tek kese vardi
eylulmihrasmom Ozlm7 beta artması ve ikiz olmasının hiç alakası yok sağlıklı olması artması demek. benim de 397 olan değerim 2 gün sonra 2315 oldu tek bebek ve gayet sağlıklı bir kızım var çok şükür 30+2 olduk💓🥰
eylulmihrasmom Ozlm7 yani ben gitmedim doktora sadece kan takibi yaptım eşim şehir dışındaydı onun gelmesini bekledim ama herhangi bir olumsuz durum söylemedi gittiğimde de
myangelson Ozlm7 normal benim de o şekilde artmıştı tam 4 kat değil ama 4 kata yakın artmıştı doktor da süper artış tekrar kan vermeye gerek yok demişti. 1 hafta sonra da kese gördük
Ozlm7 myangelson yaa çok sevindim benim de inşallah pazartesi gidicez bakalım inşallah keseyi görürüz