damlaguneyerii Kızlar selam ya bugün karnım inanılmazzz sert😂😂 sanki patlayacak shdjhd ağrım falan yok ama nedense karnım cooook sert cook normal mi bu yaşayan var mi?? Cok aşırı yemekte yemedim
peri5860 damlaguneyerii Benim arkadaşım şey demişti sona yaklaştıkça karnın taş gibi olacak sakın korkma! Yani normalmiş canım
esragunenc damlaguneyerii bende aynı durumdayım 37+1 aşırı gergin şişmiş balon gibi ayaklarım da geceleri aşırı şişiyor ve hafif kaşıntı başladı sıcaklardan ve sonlardayız artık dayanmaya çalışıyorum. ama son aylar gerçektan çok zormuş
3Tospikannesi damlaguneyerii 37+3 aşırı sertlik var toplanma kasılma aşağıya doğru sancı sırt ağrısı ne ararsan var ama çıkmaya niyeti yok gibi 😁
damlaguneyerii peri5860 ay iyi bari ya patlıcak gibi çünkü öyle gergin ki😂😂 hareketlerini görüyoruz dışarıdan ama
damlaguneyerii esragunenc valla ben de bugün ilk kezz bu kadar gergin olduğunu gördüm karnımın şok geçirdim djdjdj
peri5860 damlaguneyerii Ben de 37+3 teyim aynı durum bende de var hatta bu ara kabızlık bile bitti doğum yakın sanırım 😂
peri5860 lovecanim Baş aşağı pozisyonda demişti doktorum normal doğum için hazırlık yapmaya başlamış demişti
lovecanim peri5860 ya ben hic anlamıyorum başı ayağı nerde geçen hafta doktor banada dedi hafif kafası yaklaşmış ama.girmemis ama ben kafasını hep yukarıda hissediyorum elimikoydugumda sertlik oluyor kafası gibi geliyor Bana
lovecanim peri5860 ay inşallah poposudr yarın 1 hafta olacak yarın gitmem lazım doktora ama pazartesi gideyim diyorum şuan için farklı bir belirti yok
peri5860 lovecanim Ay ben öldüm bugün yeni yediğim tüm yemeği çıkmadım Bebek toplanıyor panik oldum iyice. Elim ayağım titriyor başım dönüyor ilk zamanlara döndük sanki bebeğin toplanması hariç
Sumydmn damlaguneyerii ben hamile oldum olalı o sertleşmeler çok fazla. Hatta normal bir şeymiş gibi algılıyorum 😂 böyle sorular bana garip geliyor normal değil mi falan diye