tazeanne___ Arkadaşlar merhaba. Doktor arayışındayım bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Birde bu hastanede bebek yoğun bakımı var mı muayene ücreti,doğum ücreti ne kadar ? Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏻
Kubra0505 tazeanne___ Derya hanımı çok tavsiye ediyorlar en ünlüsü o zaten ☺️ mürvet hanım var onun doğum ücreti 12 bin normal, 18 bin sezeryan geçen hafta sormuştum ama hiç gitmedim
Bride_6470 tazeanne___ Mürvet hanıma gidiyorum cok memnunum yılların doktoru orda cok tecrübeli gözünüz kapalı güvenebilirsiniz en eski doktor kendisi orda
tazeanne___ Kubra0505 öyle mi bende bi araştırma içine girdim kararsız kaldım aklımda olsun o halde ☺️ Esenler Avicenna da Ayfer hanıma gidiyordum geçen ay gittiğimde ekime kadar yok dediler 🙄
Kubra0505 tazeanne___ mayısta arkadaşım Necla Ülker’e gidiyodu medipolde çok memnundu ona da bakabilirsin canım
tazeanne___ IMom24 aklımda olsun oda çok teşekkür ederim ☺️ peki birşey sorayım bebek yoğun bakımı var mı ? Allah korusun her ihtimali düşünüyo insan mesela Esenler medipolde yokmuş
IMom24 tazeanne___ Evet canım mevcut hastane bebek dostu hastanesi herseyleri ayrıntılı ve ozenle yapili benimde ilk doğumum olucak ama ilgi çok önemli bu süreçte şuan gayet memnunum doktorumdan da ayni sekilde
IMom24 tazeanne___ Rica ederim ☺ aklinda olsun ama gittiğinde ilgilerini gorunce anlicaksin git bi muayne dene hem hastaneyi hem doktoru memnun kalırsın
tazeanne___ IMom24 çok iyiymiş içimi rahatlattın gitmeden çok teşekkür ederim oraya randevu alayım 🥰 çünkü hem doktor hemde hastane çok önemli benimde ilk bebeğim oyüzden ince eleyip sık dokuyorum
Nileh Bende Fatma Ersan’a gidiyorum canm tavsiye ederim muane ücreti en son 460 civarı ödedik ama eşimin avuktan indiriminden dolayı normalde ne kadar bilmiyorum hiç
Sdaklk Kbra_9 Heyooo1 Teşekkür ederim benmde aklım çok karışık medipol bahçelievlere gideceğim fakat bir sürü işinde iyi olan doktor hanımefendi var kararsızım