Mlsfcr Durumunuz nasıl kızlaaar sıcakla hiç aramız yok bizimde çabucak bitsinde bu sıcaklar biraz rahatlayalım inşallah
guzelanne01_ Mlsfcr ahh ya neler çekiyorum kaç gündür Hamilelikten daha zor hem ben hararetliyim hem oğlum meme reddi yapıyor bu sefer şakır şakır ter içindeyiz nefesim kesiliyor artık Adanalıyım böyle sıcak görmedim😢😕
guzelanne01_ Mlsfcr ahh ya neler çekiyorum kaç gündür Hamilelikten daha zor hem ben hararetliyim hem oğlum meme reddi yapıyor bu sefer şakır şakır ter içindeyiz nefesim kesiliyor artık Adanalıyım böyle sıcak görmedim😢😕
cevriye35_ Mlsfcr Benimde vucudum sanki alev alıyo her yerimiz su gibi bıktık izmirde havalar cok kotu biran once hayirlisiyla kis gelsin dua edelimde
Madeinpelin guzelanne01_ bu sıcaklarda doğursak daha kötü demek ki. Su an içimizde durması daha mı iyi :( ben de ölüyorum sıcaktan 36+4 üm ☹️
guzelanne01_ Madeinpelin çok daha kötü canım çoçuğum kucağıma gelmek istiyor doğal olarak emzirirken gazını çıkartırken ağlarken su içinde kalıyoruz aşırı hareretli meme reddi yaşıyoruz sıcaktan cayır cayır yanıyor ev birde erkek çoçuğu zaten sıcağı sevmez