Gunesmoms defnezumram ay nebileyim 36 da pek küveze gireni duymuyorum hatta hiç belli olmuyor 41 haftalık ta giriyor
defnezumram Gunesmoms işte o yüzden ortalama bi zamanda alıyorlar sezeryana ama 36da almazlar 38de başlıyor sezeryana almaları oda senin isteğine bağlı olabiliyor doktoruna da bağlı
Eersu19 Gunesmoms 37 haftadan küçük bebekler prematüre kabul ediliyo bu nedenle bir problem olmadıkça bunu bir doktorun kabul ediceğini sanmıyorum. Dediğiniz belki 37. Hafta itibari ile olabilir
Gunesmoms mnli olacağı varmış canım seninkinin. Bende 38+4 de doğum yaptım oğluma çok iyiydi maşallah 3700 doğdu.. zaten sezeryan 38+ da yapılıyor.. en normal şey
Gunesmoms Sumydmn canım yürüyünce de karnım ağrıyor çok. Sende de oluyor mu? Benim iç karnım çok darmış
Sumydmn Gunesmoms benim de iç karnım dar sanırım yani bir şey demedi doktorlar ama çocuğun kilosuna göre göbeğim küçük. Benim pek ağrılarım olmuyor çok hafif ve kısa süreli 🤷♀️ inşallah sağlıklı bir şekilde erken doğacaktır da o sebeple ağrıyordur sizin de
Hazalaskin Gunesmoms bebek doğmak istedi 40 . Haftada doğdu 🤣 şımarıklik olduğunu bilseydim biraz daha tutardım içerde komiksiniz
Gunesmoms Hazalaskin nasıl cevap verirsen öyle cevap alırsın kusura bakma. Sen kendini örnek gösterdin bende arkadaşımı. Hepimiz hamileyiz burada , böyle ağrılı sıkıntılı hamilelikte kimsenin başına gelmesin. Doğurmuş olsanız da belki başka hamileliğinizde yaşayabilirsiniz şımarıklık mı değil mi anlarsınız o zaman.
Hazalaskin Gunesmoms bebeğinin sağlığı için zorda olsa dayanmak mecburiyetindesin. Keyfi 36. Haftada doğurtan doktor bulursan helal yani o doktorada
MeltemNermin Gunesmoms malesef ki anne olduktan sonra kendi agrilarimiz zorlukları mız degil bebegimizin sagligini düşünmemiz gerekiyor. Ne kadar zorluk yasanabilcekse bende yasiyorum bazen oturdugum yerden bile yardimsiz kalkamiyorum ve bunun yaninda 3 yasinda bir oglum var saglik sorunlarından dolayo başka sehire bile gidiyoruz sinava hazirlanan dershaneye giden kızım var ona ayri yetismeye calisirken zor perinatoloji takipli bir hamilelik geçiriyorum ona ragmen diyorum ki icerde kaldigi hergun onun icin daha iyi. Ve bunlar yaşanırken de ben bir asker eşiyim.
Gunesmoms MeltemNermin maaşallah iyi göze almışsınız eşiniz uzakta olmasına rağmen. Ben öyle olsa tek çocukla kalırdım muhtemelen. Benimde ikinci çocuğum. 6 yaşında oğlum var.
MeltemNermin Gunesmoms oğluma hamileyken 36 haftada gelmek istedi ama doktorlar 38 haftaya kadar bekletti kuvezde kalır bunu goze alamayiz dediler hatta saglik sorunu vardi ona ragmen almadilar. Bende de ayni sekilde idrarda protein yüksek tansiyon seker ama ona ragmen iki gune bir takip ettiler ama malesef 38 kadar beklettiler
MeltemNermin Gunesmoms bende bunda inan ki 36 olsun mu diye bir düşünüyorum sonra riske girmeye hic gerek yok zaten istesekte almiyorlar cunku onlarda sorumlu duruma düşüyor
angel4545 Gunesmoms bence en azından bir hafta daha bekleyin 37 hafta öncesi prematüre diye hatırlıyorum ciğerleri iyice.gelissin o kadar erken almayabilirler
angel4545 Bu arada 37 ye girdiğim gün kendi gelmek istedi ve doğdu sezaryen ile ben kendim kalsın dedim 21 gün var di ama doktor o zamana kadar dayanmaz bu çocuk deyip zorla 37+4 e gün vermişti bana kalsa 38 ,39 beklerdim sanirim
Mrsfly Gunesmoms benim 36+5 de gelen bebek biliyorum küveze girmeyen. Bence bu durumu en doğru sen ve doktorun değerlendirir canım. Bebeğin için onun olduğu kadar seninde sağlığın önemli bence doktorunla konuş ona danışarak en doğru kararı alırsın.
Gunesmoms Mrsfly ay helal olsun valla ne güzel empati yaparak bir yorum yazmışsınız. Teşekkür ederim yani..
Gunesmoms Sumydmn iç karın darlığı o değil canım darsa acaip büyük bir göbeğinin olması lazım yani. Birde iç karın dar olunca çocuğun boyu anne karnında uzayamıyor.
Tsrhlya Gunesmoms Ben sizi anlayabiliyorum sağlıklı bir şekilde bir an önce doğurursunuz umarım daha küçük haftadaki bebekler doğuyor ve bir problem olmuyor,ananas ve hurma yiyor musunuz
Eemoom Gunesmoms Gunesmoms çok erken bence almazlar risk. Bebeğin bir problemi olmadığı sürece böyle erken haftalarda özel bile sezaryen yapmıyor. Zor evet biliyorum sıcaklarda daha da zorluyor insanı ama biraz sabır. Maalesef anne olmak kolay değil. 2-3 hafta daha dişini sıkacaksın mecbur bebeğinin iyiliği için.
Gunesmoms Eemoom anne olmanın fedakarlıklarını ve sıkıntılarını 6 senedir biliyorum canım. 6 yaşında oğlum var. İkinciye hamileyim.