Bbetll minigiminannesi03 canım çeyrek olur yarım olur cumhuriyet olur. Ama gram alma çünkü bozarken diğerlerine göre daha çok zarar ediliyor.
Aslan10 minigiminannesi03 canım çeyrek ve yarım da alsan bozarken 50 100 tl zararın oluyor külçe altın var sorarsan kuyumcuya bunda hiç bi şekilde düşme olmuyor benim annem babam hep o şekilde alırdı tavsiye ederim birkince de istediğini alırsın
Seyda2022 minigiminannesi03 en iyisi has altın ve İstanbul’da isen kapalı çarşıdan al-sat yapmak diğer altınlarda işçilik yada eski yeni kavramı oluyor çünkü
minigiminannesi03 Bbetll Köye ev yaptıracağız elimizde malum durmuyor illa harcanıyor diye elime geceni ya kumbaraya ya altına atıyorum 😂 rsim soruyor paran varmi yook diyorum.naptin dun vermiştim der kumbarada derim😂😂😂
Seyda2022 minigiminannesi03 herhangi bir işlem görmemiş altın sen ne kadar almak istediğini söylüyorsun kuyumcu ona göre kesip sana veriyor
Edaerdem5203 minigiminannesi03 24 ayar altın almak en mantıklısı zararın olmaz 5 10 20 vs gram şeklinde satılıyor bunları tercih et diğer türlü yarım çeyrek cumhuriyet vs işçilik var onlarda o yüzden zararına satarsın tavsiye nerde araştırırsan araştır 24 ayar altın yatırım yapılır