Asena2021- Birsensifa bunun için 3 hafta beklemem gerekiyo oyüzden son adet tarihim 1 ağustos beklicem artık 😞
Asena2021- Catsofmom zaten çıkartırdım ama 2 hafta oldu adetim biteli nezamn kaydı bilmiyorum 2 yaşında küçük oğlum var bu yüzden pek istemiyorum çok erken daha 😞
__mom1 Çocuk istemiyorsan eğer bebek oluşup rahme yerleşmeden hemen yeni spirali taktır. Spiral varken rahme tutunamaz. Eğer çocuk istiyorsan zaten beklemekten başka yapacak bir şey yok
Asena2021- Aselikoo 2 gün önce sipreli çıkartırdım hiç kanama faln olmadı ama bugün oldu anlamadım bende
Gulmasal Canim her korunmasiz iliskide hamile kalirsan ooo herkes hamile kalir insAllah yumurtlama gunlerinde degilsindir yoksa korkma
Merve63 Asena2021- spiralı ebe mi doktor mu çıkardı acaba? birde adetli dönemdemş cıkarılıyor bilginiz varmı
Meli-sa Merve63 adetli yada değil farketmiyor ama adetliyken çıkartması daha kolay olabilir adetliyken rahim açıldığı için çok ağrı olmaz
Meli-sa Yigit_Yagiz_Moms ben çok zorlandım çıkartırken önce normal denedim olmadı ipi yukarı çıkmış dddiler bağırta bağırta o aleti sokup çıkartmaya çalıştılar bırakın kalsın orda dedim en sonra özel hastaneye gidip anestezi ile çıkarttılar 5 ay oldu çıkartalı bşr dahada taktırmayı düşünmüyorum
filialunae Meli-sa Spiral anestezi ile takardık özelde ameliyathanede ama spiral çıkarma anestezi verilmez genelde sizin devlette ne kadar tahrip ettilerse artık 🫣
Meli-sa filialunae yo verildi hatta ameliyathanede oldu 👍 ayrıca artık o çengeli ömrü hayatımda görmek dahi istemiyorum