Yasmnnn Kızlar 3 gün once doktorum urocare diye bi toz vermişti idrarda enfeksiyon için kullandım ama akıntım daha çok artti, bugün sarı su gibi akıntım oldu.. Sarı akıntı oluyor. Doktoruma yazdım bu gynomax fitili al kullan dedi.. Kullananlar nasıl kullandınız gece yatmadan mı? Ve bu sarı akıntı sizlerde de oldu mu? ☹️☹️
SeymaYldrmAkpunar Yasmnnn 2 kez kullandım. Enfeksiyondan dolayı🤦🏼♀️ Benim yeşil akıntım oluyordu. Gece yatarken kullandım. Gece yatmadan önce kullanırsanız daha iyi olur
mineeeee Yasmnnn Benimde bitmek bilmeyen enfeksiyonum var canm.Bende fitil kullanıyorum sürekli. Gece iyice yiteceksin ondan sonra hiç kalkmaman gerek
Aysnr08 Yasmnnn bende de sarı akıntı oluyor fitili yatmadan önce idrarımı yaptıktan sonra kullanıyorum akıntı cogalmisti 3 gün hatta acik pembe akinti geldi doktorum olabilir korkma demisti onceden fitil bitti ama hala sarı akıntı devam biktım artik 😔
Hila Gece yatmadan önce kullanacaksın ama hiç ayağa kalkamaman lazım ve iyice içeri bırak sanırsam 7 tane var ondan o surec içinde ilişki girmemen lazım
Yasmnnn mineeeee bu fitiller bebeğe zararı olmaz demi.. Belki saçma soru ama işte ben çok pimpirikliyim ya☹️ tabi daha önce kayıplarım olduğu için...