DeneyimliMom Benim adetim 20’sinde bitti. Ve bu ay klomen kullandım. Bat 10 Eylül ama 2 gündür çok bel ağrım var. Sürekli uykum var. Adet olmama çok var diye test yapmak istemedim ama mümkün mü? Bunlar belirtimi ? Bu kadar erken test yapsam çıkar mı?
Serendipity16 DeneyimliMom çıkmaz bence daha baya var benim bildiğim erken gebelik testi 3 4 gün önceden belli ediyor
Duruuu1 Ace01 ben kesin dayanamayıp yaparım asla güvenmiyorum bu konuda kendime 😂 inşallah güzel haberler verebiliriz birbirimize heyecanla elim kalbimde o günü bekliyorum ❤️🤲
Mylittlepumpkinn Benimde bat 7 Eylül. Ayın 23’ünde iğne vuruldum. Beklemedeyim ama bel ağrım oluyor, kasık ağrım oluyor, mal gibi hissediyorum kendimi.
Serendipity16 Ace01 benim bugün yumurtlama günüm değerlendirdik yarın da değerlendirmeyi düşünüyoruz bat 11 eylül inşallah tutar bu ay bizim ayımız olur birbirimize dua edelim ❤️
1prensesannesi__ Serendipity16 6 gun once gosterme orani %50 3 gun once gosterme oranıda %99 kesinlikle %100 dogruluk vaadetmiyolar yukarıda da yazdim 6 gün onceden basladim 15 erken test bitirdim kafayi yedim 5 gun geç adet oldum o yüzden kafayi rahat bırakıp en erken 2 3 gün öncesinden yapmak daha iyi
Duruuu1 1prensesannesi__ aynen 28inde çatlamış çok şükür catlayabildi şimdi meraklı bekleyişe geçtim 😂
1prensesannesi__ Benim bat 9 eylül test yapmadim ama takvimde 26 agustos yumurtlama yaziyodu ve o günün sabahı yogun akıntım vardı sanirsam dogru bi tarihti 26 ve 27 ağustosu degerlendirdim evde 2 tanecik erken testim var biri prodoctor digeri pretictor early pembe olanindan 6 ya da 7 eylülde birini yapmayı dusunuyorum gecen aykinden daha rahat davranmaya calisiyorum bu ay 🥰
1prensesannesi__ Haydi hayirlisi bende yogun akintiyla 26si diye tahmin ediyorum ayin 6 ya da 7 si test yapicam 🥰
Royem62 Ace01 benim bat 11 12 Eylül canım bugün çatlama dün yumurtlama oldu değerlendirdik bende ovulasyonla takip ediyorum 2 aydır 3 kimyasalım var nisan ayında da dış gebelik geçirdim inşallah sağlıkla bu sefer herşey yolunda olur eylülde bizim baharımız olur ,♥️♥️🤲🤲🤲
Caglali Royem62 benim de bat 13 Eylül Şu 3 günden beri kasık batmam var dün akşam değerlendirdik ve yarın değerlendireceğiz inş. Yarın ise çatlama gösteriyor İnşallah güzel sonuc alırız tutarda.
Ace01 Royem62 batlarımız aynı gün canım .benım de 28 inde çatladı kesin . O gün ve öncesini değerlendirdik. İnş bu kez güzel sonuçlar alırız ❤️❤️❤️ sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun
Royem62 Caglali amin canım inşallah güzel olumlu sonuçlar alırız rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tüm bekleyenlere🤲
Caglali Royem62 amin inşallah ya Sabahtan beri kasıklarımda batma var Bir yandan tok karnına folik asit iciyorum
Royem62 Caglali bende canım metly folat ve b12 içiyorum dün çatladı yumurtam dünden beride her akşam 1 tane progestan kullanıcam fitil olarak inşallah tutunur bebeğim 😘🐣🤱
Selooooooo Ace01 benim de 14 eylül ama hiç takip edemedim hiç bir günü değerlendiremedik bugün adetimin 17. Günü degerlendirsem işe yarar mı blmyrm indirdiğim kitlerde yumurtlama 31 ağustos diyor ne kadar doğru blmyrm ama