Zehraumut Kızlar nabzım hiç 180 190 195 den düşmüyor ilkinde geçirdim gebelik zehirlenmesi şuan 21+1 im korkuyorum araştırdım nabız yüksekliğide yapıyor muş preeklampsiyi
Nurhayatt41 Zehraumut nabız yüksekmiş ama tansiyonda büyük 14den itibaren tehlikeli diyolar gebelik zehirlenmesinde
minnakkraker Zehraumut Google’dan elle nabız ölçmeye bakın tarifi var orda elinizle kendiniz bi ölçün bazen tansiyon aletleri nabızda yanılabiliyor zaten 185 nabzı hissederdiniz diye düşünüyorum bi bu şekilde ölçün yüksekse hastaneye gidin
Sumeyyealts Zehraumut bilemedim tansiyonun normal gözüküyor sen parmağını bileğine koyup 1 dakika tut say kaç çıkıyor nabzın en garantisi o olur
Nurhayatt41 Zehraumut bende kalp carpıntısı nabız yüksekliği olmustu tansiyonda yükselmişti ondan dedm ama sonra geçti inşallah seninde geçer 🤲🏻
Zehraumut minnakkraker evet hissediyorum ondan ölçüyorum zaten çünkü kalbim ağzımda gibi atıyor bazen
Zehraumut minnakkraker minnakkraker elle ölçmeyi öğrendim şimdi elle ölçtüm 90 çıktı tansiyon aleti ile de hemen ölçtüm 91 çıktı doğruymuş alet
Hilalgurce Nefes darlığı varsa D dimer degerine baktır göğüs hastalıklarına git hemen kan sulandirici başlıyorlar. Kansizdirsin kalp kan pompalamaya çalışıyor değerlerin düşükse o yüzdende nabız artar