__mom1 Zeynoym ben de uzun zamandır kendimi ağır hissediyorum. 29.haftaya geldim böyle 30larda napıcaz Allah yardımcımız olsun
vanilyali99 Bnde 35.haftaya girmiş bulunuyorum😀 tünelin bu ucu bmbk biyere cikiyor arkadaşlar gelmeyin🤣 valla senin haftanda kuş gibiydim tadını çıkar valla 30dan sonra ip kopuyor
gudmorningbeya Zeynoym bende 24. Haftadayım 2. Gebelik bu aynı dediğiniz gibi ilk gebeliğimde hoplayıp zıplıyordum bu aylarda bunda çok ağırım nefes alamıyorum
gudmorningbeya Tugraseda evet ilginçtir ama vücudunuz sizi hamilelik sonrasına hazırlıyor saat başı veya 2 saatte bir tuvalete kaldırarak 😊 çünkü bebeği de sürekli emzirmek için saat başı 2 saatte bir kalkmanız gerekecek 🌸🥲
Tugraseda gudmorningbeya evett bu benim 2. Gebeliğim cok iyi bilirim o gece uyanmalarını 🥹 ama allah unutturuyo işte unutmasa kimseler 2. Ye 3. Ye cesaret edemez 😂 oğlumu doğuralı 6 sene geçti öyle rahata alışmıştımkiii şimdi af edersin tuvalete bile kalkmak zor bende allah bana fragman gösteriyo diye yorumluyorum🥹
1prensesannesi_ Zeynoym 38. Haftadan selam veriyorum ve bu haftalar daha zor oluyor canım inanki şuan şükret ve tadını çıkart yürümenin yatmanın bnden sana küçük bir tavsiye ☺️
5678_ Zeynoym 36+5 ve ben tükenmiş durumdayım bittik haldeyim 😂😂 bı an önce doğurup hafiflemek istiyorum
Sumeyyee_ss Pnrpnr_ bende 36+6 durum aynı sırtım o kadar ağrıyor ki eşime diyorum doğumhaneden çıktığım sn yere uzanayım sırtıma bas diye dayanamıyorum artık 🥲😃
Pnrpnr_ Sumeyyee_ss allah’ımm hepimize sağlıklı bir şekilde doğum yapmayı bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, zor dayansam da az kaldı geçecek hepsi diye avutuyorum kendimi 😍
Mrvm005 Zeynoym bende wsiri kiloluyum o yuzden ayni haftada karnim ayakta durdugumdq agir geliyor. Muhtemelen seninde kilon vardir ondandir. Yapcak bisey yok 🤣🤣
Berce_23 4 ay için çok erken bir serzeniş bizim gibi 30 hafta ve sonrası aylarda nasıl hareket edeceksin