Merhaba kızlar rutin kontrol için hastaneye gittim doktorum nst yi beğenmediğini söyledi sonrasında ultrason muayenesi yaptı bebegin suyunun bittiğini söyledi ve acile yönlendirdi acilde apar topar kontroller yapıldı gerçekten de suyunun bittiğini kanaatine varıldı bebeğim henüz 2500 gramdı ve bu beni çok korkutuyordu doktorumun rahatlatmasiyla suni teklifini kabul ettim basta hersey olması gerektiği gibi giderken 9 saatlik dayanılmaz suni sanci sonunda ani kusma bas dönmeleri başladı tansiyonum 22 leri görünce acil sezeryan kararı alındı ve bebeğim doğdu çok şükür ki dendiği gibi 2500 gr ve çok sağlıklı olarak dünyaya geldi sonrasında odaya alındım bebeğim odada yoktu eşim küvoze alındığını söyledi ama şükür ki yarım saat sonra bebeğimin ihtiyacı olmadığı için yanıma getirildi sonrasında doktorum geldi ve kontrolünde fazla kanama olduğunu söyledi hemen müdahaleye başladı 3 doktor ve sayısız hemşire ile kanamayı 4 saat sonunda durdurmayı başardılar karnıma olağan üstü baskı uygulayarak alttan ellerini sokup koca pihtilari çıkardıklarını hissedebiliyodum 6 tane damar yoluyla bir yandan kan bir yandan diğer takviyeli yaptılar 2 gün boyunca tedavim devam etti vücudumdaki ilaçlardan dolayı bebeği besleyemedim şükür ki şimdi 5 günlük oldu ve onu kucağıma almam ile hersey gecti uzun oldu ama anlatmak istedim😇