Meryemp Merhaba arkadaşlar yenidogan çamaşır detarjani almama gerek var mı kendimize kullandığımiz detarjan zarar veriyormuş diye duydum böyle birşey var mı cidden ?
Dilan_55 Meryemp yenidogan deterjanı almadım ama kendi detarjanimizla da yıkamadim ne kadar olmasa da kimyasal yani saf beyaz kalıp sabunu rendeleyip kullandım hep kızım 4 yaşında hala öyle yaparım
Sarebetul35 Ben almamıştım normal deterjanla yıkıcaktım ama bebeklerin cildi hassas oluyomuş o yüzden almak gerekıyomus
Karanfill Meryemp alerji durumu olabilir bence en azından 2 yaşına kadar bebeklere ayrı kullanılmalı diye düşünüyorum
Mineklc Meryemp doğar doğmaz daha dünyaya alışmadan kimyasal deterjanlarla cildini buluşturmak çok mantıklı gelmiyor bana.O yüzden ben Green Clean aldım onlarla yıkadım ütüledim çokda güzel oldu
Civcivinannesiii Meryemp tabikide gerek var oglum 1.5 yasinda hala bebek deterjani ile yikarim kiyafetlerini
Yazmelegi_ Meryemp ben dalinin granül sabununu kullanıyorum makina olani elde yikama için da hacı şakir granül sabun 1 yaşından sonra deterjana geçerim
Gulsahim Meryemp mutlaka bebek detarjani alınmalı canim.bebellerin cildi çok hassas hemen alerji olabilirler.