Fatmaairisik_33 Merhabalar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var aşırı kötü mide yanmam ve eşkime var ne yapmalıyım🙏
1prensesannesi_ Fatmaairisik_33 soğuk süt iç veya salatalık ye sade maden suyu iç miden rahatlıyor ben öyle duruyorum geçmiş olsun
Ilba_34 Fatmaairisik_33 bişeyler denediniz mi yanma için tanıdığım bir ebe çiğ patates suyunu, laktozsuz süt ve yeşil elma önermişti
Hfdkmn Fatmaairisik_33 süt vs fayda etmiyorsa doktorunuza danisip rennie duo surup kullanabilirsiniz bir zarari yok ben kullaniyorum cokta faydasini gördüm yine doktorunuza danisin ama
Fatmaairisik_33 1prensesannesi_ çok teşekkür ederim deniyecem yarn hemn mide bulantısı da cekdim ama bu kadar kötü olmamıştı bu çok farkli 😔
Fatmaairisik_33 Ilba_34 Tuzlu kraker beyaz leblebi elma tüket dedi birkaç kiisi ama fayda etmedi hiç .bunlarida deniyecem hemn 🙏
Fatmaairisik_33 Hfdkmn 4 gündür faln bu şekilde sütü normalde icemeyince cesaret edemiyorum.bu bir yolunu bulamazsam geçmezse artık doktoruma danisacm 🙏
1prensesannesi_ Fatmaairisik_33 evet mide yanması bı süre sonra beline vuruyor belinde aciyo gerçekten hamilelik zor ama meyvesini alicaz inşallah 🤲🏻
Fatmaairisik_33 1prensesannesi_ Ay inşallh canım sağ salim kucağımıza alalım da canları sağolsun bebislerimizin😍
1prensesannesi_ Fatmaairisik_33 Amin inşallah aynen canları sağolsun yeter ki biz herseylerini çekeriz 🤭🤗🤲🏻🥺😍😘