Halin Betahcg hormonu 0.481 çıktı kimisi tam döllendiği an öğrenmiş olabilirsin dedi, sizce doğru mu? Normalde betahcg hormonu 0.5 olmalıymış
aslii57 Benim 2 çıktı negatifti canım yukselmedi de 1.5 çıkan falan oluyor istersen bı kaç gün sonra yenile ama şuan negatif malesef
Halin Minikkush9496 nasıl 5 yani 0.5 ise değer ondan yüksek sizin dediğiniz 0.5000 mi anlamadım hiç ya
Dunyammmm Bende test verdim 1.20 cikti adete 15 gün var testi bukadar erken vermemdeki amaç da çok belirti yaşıyorum acabami dedim ilk hamileligimdeki belirtileri yaşayınca erkenden test vermek isyedm ama 1.20 ye ne var nede yok diyorlarmış sanirim yükselme ihtimaline olablrms düşme ihtimali de sabırsızlıkla bekliyorm
Mzzz Döllenme aşamasında bthcg salgılanmaz canım tutunurken salgılar ayrıca 0.5 negatif sayılıyor en az bhcg 5 olması gerekiyor pozatif demek için 🙏 tabi yükselir yükselmez bunu bilemeyiz yumurtlamadan 12 gün sonra falan kanda net çıkar 🙏😇
Dunyammmm Mzzz evet doğru diyorsunuz 😊 ben ilk hamileligimde adetten 10 gün önce test verdim 0.100 çıkmıştı adeti 2 gün geçti yani ilk testten 12 sonra test verdigimde 1000 üzerinde çıkmıştı yani hc beli olmuyor Rabbım herkesin gönlüne göre versin 😊 sadece belirti yaşayınca insan bir heyecanlanıyor 🧡
Eda043 Kızlar bugün gecikmemin 13. Günü 8. Günü kan verdim 0,170 çıktı 4 gün sonra 12 sinde verdim 1,2 çıktı bida vermedim yükselme ihtimali var mı
Dunyammmm Sanırım yükselme ihtimali halen olabilir .birkaç arkadaşın yazısında okumuştum gecikmenin 20. Günü gbi yükselen olmuş tu .birdaha kan vermenizi öneririm. Normlde gecikme yasiyormuydunuz hic
Eda043 Dunyammmm hayır belki 1 gün önce belki bir gün sonra ama bu kadar değildi bugün erken gebelik testi yaptım yine bişey çıkmadı anlam veremiyorum artık