Meleyke123 Ben 29+4gitmişdim kontrole zayıf dediler ya aklıma takıldı 1kilo209gramdı şu an 31olduk kilosu kaça ulaşdı bilmiyorum🥲 napsam bebek kilo alır acaba🙄 tecrübesi olan bacılar sizce ne yemeliyim🫣
rumeysattnc Berikaumac bende 16+5 oğlumda toplamda 13.5 kilo aldım bunda daha düzenli besleniyorum sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler 😂
Berikaumac rumeysattnc en iyisi kızımda 25 kilo aldım 2870 doğdu bunda kilo verdim kilo alamadım 6 aydayız daha yok ama bebek gelişimi çok iyi diyor doktor bakalım sağlıkla doğsunlar ❤️
rumeysattnc Berikaumac benimde önceliğim bebeğimin sağlığı ama oğlumda aldığım kiloyu 2 senede verdim pcosluyum vücudum kiloyu çekiyor oğlumda ona kilo aldıracak şeyleri yerken aynı zamanda kendimede gereksz kilo aldıracak şeyler yedim ama bu sefer daha bilinçliyim
yeninesilanne-99 esraaa34 Benim bebeğim 2 hafta önde gidiyor, 35+4 de 3100 gramdı. Şuan 36+3 haftalığım. Ama doktorum doğunun erken olur falan diye bişe demedi
Meleyke123 cokkasmabeabi balık yağı doktorumda hap olarak tavsiyye gördü omega içiyorum zaten kuru yemişi denicem hiç denemedim ama tavsiyyen için teşekkür ederim mutlaka deniyicem kuru yemişi🙏💙