Nzlcndmr-17 Kızlar benim normalde adet döngüm hiç şaşmaz hep 30 günde olur ama bugün 31 gün oldu ve iki üç gün önce pembe bir akıntı geldi çok açık bir renk ama o akıntıdan vir gün sonra evde test yaptım ve negatif çıktı ama hala adet olmadım sizce nedir
A34nsns Nzlcndmr-17 yani umutlandır mak gibi olmasın ama öyledir büyük bir ihtimalle bende öyleyim çünkü afetin şaşmaz sasarsa hamileyimdir ve yerlesme kanamasindan sonra biraz gecince test yapin cikiyor çünkü yerlesme kanamasından 7 günlük bebeklerde oluşuyor
Nzlcndmr-17 Aden_simay normalde yani ilk olduğumdan beri adetimde bir gün bile gecikme olmaz erken bile olurum geç olmam aslında şunu merak ediyorum eğer yerleşme kanamasıysa kaç gün sonra kan versem sonuç çıkar
Aden_simay Nzlcndmr-17 ben 1 hafta sonra hem kanda hem idrarda görmüştüm canım ama herkeste bir olmuyor regl dönemi ne yakın yada sonunda isterseniz kan verin
Nzlcndmr-17 Aden_simay regl günümü iki gün geçti aslında araştırdım yerleşme kanamasıysa eğer ondan 5 6 gün sonra çıkıyormuş testlerde