bebitomom Kızlar bu bebek arabası ve puseti aldım ama puset için ekstra minder almam gerekiyor mu ? Sanki bana çok çukur geldi bebek içinde kaybolacak gibi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim son haftalarım çünkü ona göre hemen almam gerekiyor
Aysuturkay bebitomom minderin kemik gelişimi açısından yararlı olmadığını söylüyorlar almadan önce bi araştırmanızı tavsiye ederim, minderle çok kıvrıldıkları için rahat olmuyorlarmış aslında
ug_fa-3diplomalianne bebitomom minder bebeklerin anatomik yapısına uygun değil ve de tehlikeli hem sıcaklatır hem kemerleri tam tutmayabiliyor ama tabi ki en önemlisi dediğim gibi bebekler için minderi hali daha uygun kendilerini anne karnında gibi rahat ve güvende hissediyorlar bi yerleri ağrımıyo yani ona göre üretiliyor zaten korkmayın minder de kullanmayın kendi içindeki minderi yeterli
Melike_02 bebitomom bende geçen hafta aynı bebek arabasını aldım. Pusetin içi zaten minderli gerek duymadım ben.
bebitomom Nurr_22_22 yani minder alman şart mı ? Bazı yerlerde bebek için yeterli iç minderi ona göre üretilmiş vs yazılıyor o yüzden kararsız kaldım
_Kubraaa_ Bence gerekli. Ben istediğim gibi çok aradım kaliteli uygun fiyata. Ve buldum. Ne ince ne kalın arıyordum tam istediğim gibi geldi. Link’i göstereyim. Belki düşünürsünüz. https://ty.gl/k6ca37sc10
bebitomom _Kubraaa_ çok teşekkür ederim bende bir kaçtan favorilerime ekledim ama kafam karıştı alıp almamak konusunda
bebitomom Aysuturkay evet bende bunu okudum o yüzden kararsız kaldım ama bu şekilde de çok çukur olduğu için sanki bebek oturur pozisyonda olmayacak mı kafam iyice karıştı ya
Aysuturkay bebitomom bence en güzeli doğum yaptığınız gün çocuk doktoruna sormanız sonuçta hemen tedarik edebilceğiniz bir şey hem içiniz rahat etmiş olur
guzelanne01_ bebitomom bende kubra hanımın aldığından aldım modeli farklı iyikide almışım çok kullanışlı açıkcası direk koyamam ben beli bükülüyor 2 aylık oldu hala kullanıyorum üstelik gittiğim yerdede direk yere koymuyorum minderinde yatırıyorum
bebitomom Aysuturkay hemen alabileceğim birşey değil malesef hiç denk gelmedim mağazada internetden sipariş etmem gerekiyor o yüzden biraz tedirgin oldum