Hazalibis Kızlar benim kız hala doğum kanalına girmemiş ya stres yaptım kendime vallahi 😅 39 haftaya gireceğiz tık yok ne yapabilirim?
DidemB Hazalibis 30 haftadan beri bebişim kanalda. Yürüyüş squat tarzı çök kalk hareketleri,aksak gebe yürüyüşü,merdiven in çık,yerleri elle sil bolca temizlik yap 😂
Hazalibis @Mom0888 Bugünden itibaren artık tamamen başlıyorum egzersize ne zaman keyfi ister inerse 😅
Mom0888 Hazalibis anana valla bende doğsun diye evde neler yapmadım hurma yedim ananas yedim zumba yaptım squatlar vs 39+4 de geldi yoksa direk sezeryana alırlardı 4100 gr doğdu o 🤣🤣🤣
Hazalibis @Deletedmom_116 Benimkide baş geliş ama kafası yan duruyor azıcık düz yapsa kanalda hayırlısıyla 😅
cokkasmabeabi Hazalibis ilkinde suyum geldi 4 cm açıklık. Geldiler gittiler açıklık ilerlemiyordu midem bulandı kustum bebek kanala indi. İkincide sancım vardı yine 4 cm açıklık. Suyumu patlatacaklardı bebeğin basinin inmesini beklediler akşam yatmıştım sabah indi patlattılar suyumu öyle doğum yaptım. Onda bulantı kusma falan olmadi.
Arzu_Ak Hazalibis Ayy benim bebişte öyle 36da baş gelişti 38de makat geliş oldu yarın 39 oluyoruz bugün kontrole gittim yine baş geliş olmuş ama kanala girmiyor 🤭😁hem inatçı hem kıpır kıpır aklına estikçe pozisyon değiştiriyor artık bi dursun ve kanala girsin istiyorum