Ilkannelik41 Kızlar hastane için hangi gecelikleri tercih ettiniz ben artışın sabahlikli takımını begeniyordum ama fiyati 1 günde 2000 tl yaptılar almicam boykot ediyorum 😄 bana fikir verin lütfen 😍🫠
yesillimonn Ilkannelik41 Ben normal üstü gomlek gibi düğmeli olandan aldım pijamalı gayette rahat oldu 😃
nimetemucin05 Ilkannelik41 Gerçekten yarim saat giyecegimiz bir takıma o kadar para vermek bana da saçma geldi ben bu takımı çok beğendim ama siyah olması kafamı karıştırıyor 🤣 Bi yandan çok asil duruyor ama Bi yandan acaba yas tutmaya gider gibi mi olurum diyorum djdjdjdjjsjs sizinde fikrinizi almış oluyum 600₺ bu arada takım 🙏💝
Tucemsiiii Ilkannelik41 valla ben çeyizime alınan sabahlıklı bordo renkte bir takım koydum birde beyaz sabahlıklı takım koydum 1 tane alt üst pijama koydum bir tane de düğmeli takım koydum 😀 beyaz olan takımı da ablam 2 yıl önce vermişti paketli duruyordu işime yaradı 😀 bordo olanı da fotosu vardı sanırım atarım 😀
Ilkannelik41 @nimetemucin05 siyah olmasa olabilir aslında ama ben elbise tarzinda değilde normal pijama altli olanlardan tercih etmek istiyorum 😇