minikumutlar Sadece çikolata mı yada farklı şeylerde yaptırdınız mı daha ben henüz çikolatasını yaptırmadım bile🥹
Gtrkmen minikumutlar ben lokum aldırcam eşime hastaneye giderken kürdanlara saplarım oldu bitti 20 tanede magnet yaptırdım en yakınlarıma vericem
Tgc16 minikumutlar Bende isimli çikolata ve isimli ufak cam şişede kolonya yaptırdım çok yakınlara. 😊
Senayuzuntas Deletedmom_116 bnde valla ne gerek var hasta olan benim gelenler bana yaptırıp getirsin 🤪
Deletedmom_116 Senayuzuntas aynen öyle valla gerçi bize gelen olmadı istemedim skjs enfeksiyonluydu bebeğim
Cansusolak Ben de isimli çikolata yaptırdım , evde kendim dağıtmak için mum , tarçınlı makrome magnet ve lokumlu külahlardan hazırladım 🥰
Gam Çikolata yaptırdım ama hastanede sıcakta erir diye evde dağıtmaya karar verdim hastane için renkli badem şekerlerini tül ile süsledim çok güzel oldu onu dağıtcam bir de limonata
Bnukrcm Magnet yaptırdım sadece gelenlere dağıtmak için çikolata yaptırmadım hastaneye gidince eşime söylerim alır gelenlere veririz isimli yaptırmıştım ilk doğumumda çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum yenilip atılıyor zaten dışı normal çikolatada iş görür zaten havalar çok sıcak hastanedeyken alınması daha doğru buluyorum herkesin tercihi farklıdır 20 tane magnet yaptırdım hastaneye gelenlere vermek için sadece