Genc_anne_adayi Kayaderler yakınmış haftamız Rabbım güç kuvvet versin hepimize inşallah 🙏 herşey hallolduktan sonra oturup dinlenecegiz bizde ne yapalim😊
Kayaderler Genc_anne_adayi doğuma kadar anca yaparım diye düşünüyorum akşamları yapabiliyorum çünkü havalar çok sıcak ve oğlum asla rahat bırakmıyor 😬
Genc_anne_adayi Kayaderler evet havaların sıcak olması da cabası😏 1 saat iş yaptım kan ter içinde kaldım koşa koşa duş aldım yoksa bayılacagımmmm😅
Asel-2023 cokkasmabeabi ayyyy koptum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tam bana denilecek laf kız bı de 2 çocuk var bu 3.cu 🤣🤣🤣
cokkasmabeabi Asel-2023 biliyorum ikimiz aynı zekadan gidiyoruz 3.gebelikle ben yerlerde yuvarlanıyorum sen diyorsun boya badana. Bende azim yok herifte iş yok 😂😂 perde çıkar tak dedim zaten hep ben yapiyodum ki dedi (asla yapmadi) hala bekliyorum Perdeleri çıkarsın da yıkansın diye 😂😂
Asel-2023 Genc_anne_adayi bitmiyorrrrrrrrr bitmiyooooorrrrrrr n’olacak hiç bilemiyorum yavaş yavaş 38 e biler heralde 🤣🤣
cokkasmabeabi Asel-2023 keşke öyle olsa 😂😂 sen boya badana dedin ben de bi gazla çamaşır makinesinn üstündeki dolabı düzelttim çorba yapacak halim kalmadı. Suçlusu sensin 😂
Handan-Ince Genc_anne_adayi Ah ah bana 38 haftadan itibaren bebek gelebilir dediler bende 2 kadın tuttum evimi dip köşe büyük temizlik yaptırmıştım. Sonuç?: bebeğim 3 hafta sonra doğdu 🤣 (41.ci haftada) ve 3 hafta içinde evim yine kirlendi 😂 kendim temizledim sonra bidaha
Genc_anne_adayi Handan-Ince ahahah çok kötü olmuş bu ama sonunda bebise kavuşmuşsunuz❤️🤲 38 de doğacak diyen doktordan alsaydınız temizlikçi parasini😂💃
Ygmrcylin Kendini zorlama hersey olacağına varır ben gecen zorladım lekelenmem oldu şimdide erken gelecek dedi doktorum kanala girmeye başlamış çok hareket ettim ben de🤦🏻♀️ 34 haftalığım daha
Genc_anne_adayi Ygmrcylin bende 34+1. Sağ salim vakti ile gelsin bebişlerimiz inşallah acelem yok dinlene dinlene yapacagm
cokkasmabeabi Asel-2023 çorbayı yaptım domates yapıcam simdi 🥴 ayağım belim vücudum bana küfür ediyor ben kime edem 😂😂
Hil7889 Genc_anne_adayi evett oda oda yapıp kapamak mantıklı 😂 yavrukuş da azcık dayansın tek odada yasama 😂 Allah kolaylık versin 🙏🏻
Kayaderler Genc_anne_adayi evett bende aynı durumdayım ben yaparken oğlumda yapmak istiyor ektra iş çıkıyor 😬
Tugraseda Genc_anne_adayi son 10 gün kala halıları yollar son 2 gün kala dip bucak yaptırırım. Dolap içleri katlama düzen bende. Cam çerçeve balkon koltk yıkama halı perde eve alcağım ablada öyle düşündm
Genc_anne_adayi Tugraseda dogum gününüz belli mi benim belli olmadığı için gelişi güzel gelişecek hersey
Koalammm Genc_anne_adayi şimdiden başla tam zamanı sonra ağırlaşınca yapamazsın bende sen gibi bu haftalarda yapmıştım şimdi iyi ki yapmışım diyorum diğer haftalar daha çok zorlanırsin bebek aşağı indikçe baskı yapıyor ve zorluyor. Her gün kendini yormadan bı iş yap yavaş yavaş
Buketpendik Ben eşime yaptırıcam dip köşe temizliği camları benden çok daha güzel siliyor o şişkinlikle temizliği kendimin yaptığını düşünemedim
Genc_anne_adayi Buketpendik benim koca da iş yok😂 ne gerek var yapma diyip çıkıyor işin içinden temizlikden de pek anlamaz zaten
Melike_02 Genc_anne_adayi bence şimdiden yavaş yavaş başla kendini fazla yorma biliyorum insanın hali kalmıyo bide sıcak üstelik. Hergün yapabildiğin kadarını yap. Bende öyle yapıcam. Kışda geliyor hem yatak odasından başla. Yatağını çarşafını herşeyini yıka sonra en az kullandığın odaya geç öyle öyle bitirmeye çalış. Şimdiden kolay gelsin canım🌸
Genc_anne_adayi Melike_02 tam da yatak odasından başladim❤️🙏 gücüm yettigince her güne bir yer ayırmaya çalışacağım 🥰
Tugraseda Genc_anne_adayi bu benim 2. Doğumum ilki sezeryandı şimdide sezeryan olucak. Aksi bi durum olmadığı takdirde gün alarak gidicem doğuma. Ayın 25inde kontrole gidicem o gün net günü konusucaz🥹