Munevver_bozdogan Bu ay planlı gidiyorum inşallah hamile kalırım sizden de güzel haberler bekliyorum 🤍
minikumutlar Munevver_bozdogan ovulasyon testi ile deneyin derim uygulamaların çoğu yumurtlamayı bilmiyor ve her insanın bünyesi bir değil en güzeli ovulasyon testi
Nuur2124 Munevver_bozdogan 2 yıldır sürekli beklediğim bir sonuç ama bu ay takviye ilaçlar kullandık ,lütfen dua edin bizim için🌼
ebrarmom08 Munevver_bozdogan bat 21 5 gün kaldı heycan dorukta 🙈 umarım vardır. Yoksa bu ay tedaviye başlancak kendimi çok yıpranmış hissediyorum tedaviyle biraz daha strese girerim diye düşünüyorum 🐣 Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah bu ay 🌸
Esra_Omer_21 Munevver_bozdogan Bende artik kendimden güzel haberler bekliyorum 😂stres yapmamaya çalışıyorum ama nasip iste bakalim
Gamzekck_ Peapp uygulamasını takip edip kaldım ilk bebeğim de de şimdikindedeo uygulama ile kaldım yumurtlama dönemi birliktelik yaşıyorum hop diğer ay pozitif 😀 inşallah sizde hemen kalırsınız önemli olan ogünü tutturmak
Hlimee Nuur2124 canım ben folik asit kullanıyorum bugün 16 gün gecikme yüzünden gittim doktora ben kendiliğimden gebe kalamıyorum dedim oda aşılama ne zaman düşünebiliriz dedim aşılama yapacağız dedi bugün regl oldum yarın gideceğim bakalım ne diyecek
Gamzekck_ Sunshine123 adetim bitiyor 14. Günü birliktelik yaşıyorum hiç kalkmıyorum yarım saat bacaklarımı dikiyorum havaya okadar mor gün olarak belirtiyor uygulama da herhangi bir sağlık probleminiz yoksa eşinizle ordan takip et.
gula_09 Merhaba, 3 aydır deniyoruz bir şey yok bu aya umutluyum inşaAllah olur, doktora gitdik bi sorun yok dedi fol turşusu yazdı 3 ay kullanmamı tavsiye etdi. Hamilelik için kullanan oldumu fol turşusunu? Bi etkisi varmı?
1prensesannesi__ Ben temmuzdan beri dusunuyorum planlı hareket ettim ama cok stres yaptim sanirim ondan olmadı bu gun adetimin son günü tekrar planımi yaparak calismaya devam ama strese girmeden devam etmeyi düşünüyorum cunku stres catlamayi önlüyormuş ve gecikme ondan dolayi oluyomus bu ay 5 gun geciktim ilk defa o yuzden adet gunume kadar ya da 1 gün kalana kadar test yapmayi düşünmüyorum
K-1997 Munevver_bozdogan bende 8 Aydır deniyorum artık ümidimi kaybetmek üzereyim şuan tarlusal kullanıyorum adet olunca çatlama iğnesi deniycem
Hlimee K-1997 hiç bir şey demedi hsg çektireceğim haftaya perşembe aşılama için sonra nasıl ilerleme olacak bilmiyorum