gulruba Kan verdim kalbim yerinden çıkacak 3tane test yaptım pozitif çıktı ama resmen inancım kalmamış yine negatif çıkar diye korkuyorum 😕😕😕
Sukran2022 gulruba sakin olmazsan bebeğini etkilersin ama şimdi muhtemelen hastanedesin kafeteryasına git ve güzel bir içeçek al kendine sakin ol bu arada bence de hamilesin 3 tane yaptıysan artık ☺️hadi hayırlısı haber ver bize de 🙏
gulruba Sukran2022 olamıyorum 1yildir negatif görmekten şaka gibi geliyor sonuçlarda normalde 1saatte çıkar 2saat oldu çıkmadı
Sukran2022 gulruba rica ederim kuzum ne demek Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah çıktı mı sonuçları 🙏
gulruba Sukran2022 hayır daha çıkmadi kendimi ev işlerine verdim oyalaniyim diye ama bakmadan duramıyorum bide bişey sorucam size bugün ultrason da bişey gözükmedi doktor kan ver alttan muayene edelim dedi sizce bı zararı var mı alttan muayenenin
elif-asil gulruba hayırlıso olsn saglıkla kucagınıza alın olumsuz yönü diyende çok fazla ama zaten haftasına denk gelene kadar Beklmeyi öneriyor çogu doktor alttan muane yerine. Ben tercih etmezdim
1prensesannesi__ gulruba yaaa senin adina cok sevindim 🥰 batlarımız yakindi sanki hatirliyorum seni cok mutlu oldum senin icin saglikla dogur insallah