kvsr22 Merhaba kızlar ,oturma odası ya da salonda bebeği uyutmak için ayrıca küçük bir beşik ya da ana kucağı alacak mısınız ?Yoksa uyuyunca beşiğine mi koyacaksınız ?
Allahkahretmesin1 kvsr22 ben hiçbirini almadım sadece yatak odamda beşiği var 1.5 aylık kanepede yatıyor uyuduğu zaman dönmeye başladığında da odamda beşiğine yatıracağım veya yanımda pusette durur 6 aylık olana kadar puset kullanılabiliyor zaten 6 aydan sonra da tamamen beşiğe geçerim
Minikannesi00 kvsr22 bizimde park yatak var ama 3 yaşında oğlumda olduğu için bebek sürekli göz önünde kalmalı. Başlarda kullanırım diye minik beşiklerden aldım 730 tl trendyolda,hatta bugün geldi 😊
Maveraaaaa Bebeğim şuan 8 günlük oturma odasında ana kucağı kullanıyorum orada olduğum zaman bebişte ana kucağında uyuyor yemek yaparken mutfağa da taşırım diye düşündüm bence kullanışlı
Gam Yatak odası için park yatak aldık ama oturma odam ile yatak odası uzak oraya yatırıp bırakamam, oturma odası için küçük sallanan beşiklerden aldık trendyoldan 500 lira filandı