Merve8135 Og347- şeker yok canım. Doktor yapısal olarak olabilir dedi. İlk oğlumda 38 hafta doğdu 3750 kg. Ama görsen ben zorlanıyorum karnım çok büyük. 😒
Og347- Merve8135 bende zorlaniyorum yarin kontrol 36+4 gunum bakalim ne diycek doktor 1 hafta önden gidiyor bebek allah hepimize guc versin
Gldekpnci Tuserol benımde aynı çarşamba kontrol var bakalım artık gün verir herhalde 1-2 hafta öndeydı gelişimi merakla bekliyorum
Tuserol Gldekpnci aynı bizimde çarşamba kontrol ☺️ bize bir kaç hafta önce hersey yolunda gitmeye devam eder ise 39. Haftayi bekleriz 9 eylülde aliriz dedi ama tabi nts deki duruma göre de şekil alacak tarih dedi hayirlisi bakalim sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Gldekpnci Tuserol 39 -40ı beklemeyiz dedi bana da önde gittiği için herhalde bilmiyorum ama bian önce doğurmak istiyorum orası kesin 🙂
Tuserol Gldekpnci olabilir öndeyse dediğiniz gibi evet sıcaklar mahvetti bizi bende öyleyim bir an önce doğsa diye düşünmeden edemiyorum ama hayirli zamanda vakti saatinde gelsin yüzdük yüzdük kuyruguna geldik artık ne kaldı şurada
Elotyy AfBek valla sabir tabi şimdi şeyler başladi bu, iyi günlerin, doğsun ozaman, yandın, sen, diyolar
AfBek Elotyy kimseye kulak asmayın Kimsenin hamileliği de lohusalığı da anneliği de kimseye benzemiyor Ağzı olan herkes herşeye olduğu gibi bu konulara da konuşur kulak asmayın derim :)