Kader2135 Hazal7706 bende sezeryan olucam ikinci gebelik ama doktora gittim dün hala çok erken diye gün vermedi iki hafta sonra tekrar gel dedi
Og347- AfBek 2tarafli birgun sag taraf birgun sol taraf bu sekilde oluyor benim 36 haftaligim benimde 5 eylul sezeryan
Serap-asel Gldekpnci 36+0 haftada doktora gttım bebegın suyu azıcık azalmış dedi ultrasona baktı bebeğe gıden kan akımı felan gayet ıyı dedi eğer su çok azalırsa erken alırım biraz dedi suan 36+2deyım okadar üzülüyorum kı bulmana kadar hersey çok ıyıydı
Og347- Son ay cok zor arkadaslar sicaklik bir yandan nefes alamiyorsun karnin patliycak gibi ara ara sancilar tuvalete sık cikma sizlerdede uyku sorunu varmi arkadaslar ben uyuyamiyorum
AfBek Og347- bir de bebeğin ne zaman gelecek o bilinmezlikte yoruyor insanı bu saydıklarınızın yanında
Derya5454 AfBek 36+4 um kızımızi bekliyoruz hayırlısıyla bakalım ne zaman kavuşacağız şu anlık normal doğum gözüküyor ☺️
Balege Ben ne yaşıyorum bilmiyorum sıcaklardan vantilatör ile uyuyorum o yüzden mi belim ağrıyor doğum öncesi bel ağrısı mı bilmiyorum bu duvaklar bizi mahvetti anneler
AfBek Balege bende hiç ayırmıyorum yanımdan vantilatörü ben nereye o oraya 😂 Aman dikkat bel ağrısı doğum başlangıcı olabilir