Semasyy Günaydııın aranızda bu bölüm için mhrs den randevu düşürebilen var mı acaba? Saat kaç gibi girip bakmam lazım hiç bulamıyorum 🥺
Buhara Semasyy öncelikle bi kaç hastaneden talep oluşturun bide gece saatleri sabah altı falan iptal edenle oluyor ben öyle çok aldım
Memolininannesi Semasyy iil önce dahileyeden kayıt açtırın sonra sabah saat tam 10 da sistem hazır şekilde bekleyin randevu ara dediğinizde hemen düşer. Ben 9.59 da herşeyi hazırda bekletiyorum tam 10 da ara diyorum yakalıyorum yeni randevu o saatte açılıyo
D-tomrs Merhaba zor bulunuyor genelde randevu talebi olusturun ilk boşluk oluştuğunda telefonunuza mesaj geliyor
Elif-11 Göğüs hastalıklarına randevu alacaksın ora yeşil alan açacak öyle gideceksin ben öyle yapmıştım direk gidemiyorsun
Semasyy Buhara Memolininannesi mombarbie_ Elif-11 onu açtırdım daha sonrası için randevu düşüremedim saatleri ne zaman onu sormak için yazdım aslında 3 ay süresi oluyor o geçmeden randevu bulmam lazım teşekkür ederim
Elif-11 Canım mhrs ara randevu yoksa ne zaman arayım de ,söylerler o saate 1 dakka kala ara düşer o zaman